hatatitla Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zdravim, Zaujimalo by ma ci sa da nejako zistit ze auto bolo kupovane s predlzenou zarukou a ak tak s akou variantou? Malo by to zrejme byt v zarucnom liste, ale to sa da pripadne dopisat bez problemov... Viem si to nejako overit v servise alebo podla vyrobneho cisla? Ked mate niekto predlzenu zaruku kde ju mate uvedenu vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 ja to mam v servisnej knižke aj perom to tam je zaznačené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) já to nikde napsaný nemám a na garančce sem se ptal a je to zakodovaný ve VINku a když přijedeš a oni naklepnou VINko do počítače tak vědí co a jak. Editováno: 11. leden 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) V servisní knížce to mám, ale podle VIN kódu to jde zjistit taky. Je to braný jako dodatečná výbava, jako jakákoliv jiná. P.S. Podívej se sem. Editováno: 11. leden 2010, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hatatitla Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ako to moze byt zakodovane vo VINku? Auto predsa uz ma davno svoje VIN pridelene ked sa rozhodnem ze si chcem priplatit zaruku... alebo to na zaklade VIN natiahne data z databazy kde to je uvedene? Tj. pri kupe skladoveho auta sa to dopise do databazy dodatocne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harius Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Já mám prodl. záruku objednanou dodatečně a mám ji napsanou v servisce vedle těch kódů s výbavou a mám u toho štempl a podpis prodávajícího. A mám pocit, že je tam taky připsán propiskou kód té "výbavy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ako to moze byt zakodovane vo VINku? Auto predsa uz ma davno svoje VIN pridelene ked sa rozhodnem ze si chcem priplatit zaruku... alebo to na zaklade VIN natiahne data z databazy kde to je uvedene? Tj. pri kupe skladoveho auta sa to dopise do databazy dodatocne...? a to je jako problém kliknout na klávesnici Na kolik se vlastně může dát max roků/km ta záruka,může se to třeba po roce ještě prodloužit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hatatitla Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 No ... kliknut kde? ten rozkodovac VIN na webe nic nepise... j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 já myslím,jak ti to předají,tak nějak kliknou,musí přeci kliknout kolik to má najeto a kdy ti to dávali a od kdy běží záruka.Já servisku mám v autě a zítra jestli nezapomenu,tak se podívám,ale nemohl sem to tam najít a tak sem se zeptal kolik to má záruku a on řekl že tři roky,že je to pon VINkem v počítači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Hneď ako v servise online overí VIN tak dostane informáciu, že zákazník má predĺženú záruku. V knižke to mám tiež dopísané rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) Rozšírená záruka na 4 roky/60tis km alebo 4 roky/120tis km sa dokupuje spolu s autom - v cenníkoch je značená kódmi YG0 resp YG1 a ide dokúpiť ku každému autu vyrobenému od roku 2008. Pozor, dá sa ale dokúpiť len pri kúpe auta prvým majiteľom, nedá sa dokúpiť dodatočne (čo je dosť veľká škoda)! Ku každému autu sa rozšírená záruka eviduje dodatočne v systéme, následne potom v priebehu pár dní sa táto dokúpená záruka "priradí" k danému VIN kódu a v hociktorom autorizovanom servise pri dotaze na daný VIN kód sa vypíše aj informácia o predĺženej záruke - pod kódom CW1 je 4 roky/60tis km, pod kódom CW2 je 4 roky/120tis km. Predĺžená záruka sa zapisuje pri preberaní auta aj do servisnej knižky ("Vozidlo predané s predĺženou zárukou X rokov/Y tis km"), ale to je čisto len formalita pre zákazníka. Smerodatné je to, čo je v systéme Hatatitla, ak máš pochybnosti o tom, či máš tú záruku alebo nie, pošli mi tvoj VIN kód a ja ti to preverím Petrumr, 3 roky? To je nejaká haluz, štandard je buď 2 roky, alebo rozšírená na 4 roky! Editováno: 12. leden 2010, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Ak mozem, oplati sa priplatit si za tuto predlzenu zaruku? Kupujem svoje prve auto, nabehat nabeham asi tych 120tkm za 4r. Neviem ale ci to nie su len vyhodene peniaze. Co si myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 připlat si,když hodně jezdíš.Já sem nejdřív myslel,že mám tři roky,ale potom jsem koupil auto jinde,nějaký prodejce dává svoji záruku jako bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.