mel1 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Prosím o radu Mám O1 1.6 75kw manual klima. Pri volnoběhu topení nehreje. Pokud trochu přidám plyn a zvýšim otáčky motoru tak to začně topit. Takto to je jak se zapnutou klima tak bez klimatizace. Teplota motoru má 90 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Seš ve špatné sekci, jestli máš teda O1 ... :-) Jinak mě taky na volnoběh extra netopí, ale jestli ti netopí vůbec tak to bude vodní pumpu, může se protáčet vrtulka na hřídeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 a nebo taky muze byt ucpany radiator topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Mam taky problemy s topením chtěl jsem pročistit vyměnik tepla foukalo to slabě a studeny vzduch pročistil jsem ho přimo od motoru chemie atd. hura topilo to 5min pak praskl. radějí než čistit vyměna takova střední třida stoji kolem 520Kč A tady je moje otazka mam to napul rozebrane a potřebují vědět na to abych mohl vytahnout topení musím odmontovat airbag a celou tu vzpěru nebo to vytahnu i bez toho prosím o co nejrychlejší rady rano jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 musí to ven myslim všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.