Tezmen Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Zdravím všechny.Chci se zeptat ohledně autorádia.Koupil jsem octávu a je tam autorádio symphony,ale není nijak hráněno proti ukradení,teda kromě kódu.Chtěl bych ho nahradit autorádiem sony cdx2250.Budou nějaké problémy se zapojením,nebo jenom vyměním a jeto.Slyšel jsem,že japonci v octávkách nějak nechtějí spolupracovat.Díky za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Myslím, že ne - sám mam v O1 nějakou Sonku s MP3 a stačilo jen připojit konentory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Dík za radu už jsem to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.