Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Moje auto má najeto 238tis. a nic by jste nepoznali. Volant trošku zespoda odřenej (to má každý od nastupování) a pedály jsou OK. Kvrdlačka taky.

Jen je trošku slouplé to pogumování ve dveřích u držadla :feve:

to Bl@de : Dej se pak info jak to s autem dopadlo :-)

Taky by mne zajimalo co jsi zjistil podle toho vinu.... ;)

Volant je opravdu nic nevypovídající veličina, do 100 tisíc jsem ho měl pěknej a ve 130 tis. už ho mám vyblejskanej jak psí koule, a budoucímu kupci budu těžko vysvětlovat, že to nemá 300 tis. ;)

• Autor

Tak jsem to nezjišťoval nakonec jsem se rozmyslel že si počkám a půjdu Do Oktávky II :)

Myslíte že to už jede lépe na sněhu v kopci oproti felicii? Přeci to už je těžší a má o něco širší pneu...nevím jestli mám brát 4X4, nebo obyč. předokolku. Nebydlím zas někde na horách ale trošku na kopečku a někdy se to neohrne a je problém vyjet :-( tak se ptám jestli už oktávka jezdí všeobecně lépe po sněhu než moje Felda...

Díky

Jednoznačně ano. Bydlím v solidním kopci, kde se kvůli rezervaci nesolí, takže v zimě při mrazech je to uježděný sníh až led a když sněží, tak často 15 cm sněhu na cestě. Na dobrých gumách to proti feldě díky hmotnosti projede a vyjede podstatně víc (měl jsem i feldu), horší je, když zapadneš. Tam je pak ta hmotnost taky znát ;)

Když je v zimě zacpaná hlavní cesta, tak jezdím do práce přes kopce po lokálních cestách a neprojel jsem na sněhu jen jednou - to ho bylo tolik, že auto drhlo spodkem. Takže pokud to nemáš tak, že se 3 měsíce v zimě s dvoukolkou nedostaneš k baráku, tak je 4x4 zbytečné.

Jak říka klasik Murphy - náhon na 4 kola znamená, že uvíznete v horším terénu :)

Mám 4x4 a asi bych jiný auto nechtěl... Zatím jsem se s tím nikde nezahrabal. Když to nepojede dopředu, tak dozadu kudy jsem přijel určitě jo...

to 'Řehoř': To jsme na tom stejně ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.