Dodo-Kolín Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Moje auto má najeto 238tis. a nic by jste nepoznali. Volant trošku zespoda odřenej (to má každý od nastupování) a pedály jsou OK. Kvrdlačka taky. Jen je trošku slouplé to pogumování ve dveřích u držadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 to Bl@de : Dej se pak info jak to s autem dopadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Taky by mne zajimalo co jsi zjistil podle toho vinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Volant je opravdu nic nevypovídající veličina, do 100 tisíc jsem ho měl pěknej a ve 130 tis. už ho mám vyblejskanej jak psí koule, a budoucímu kupci budu těžko vysvětlovat, že to nemá 300 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl@de Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Tak jsem to nezjišťoval nakonec jsem se rozmyslel že si počkám a půjdu Do Oktávky II Myslíte že to už jede lépe na sněhu v kopci oproti felicii? Přeci to už je těžší a má o něco širší pneu...nevím jestli mám brát 4X4, nebo obyč. předokolku. Nebydlím zas někde na horách ale trošku na kopečku a někdy se to neohrne a je problém vyjet :-( tak se ptám jestli už oktávka jezdí všeobecně lépe po sněhu než moje Felda... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Jednoznačně ano. Bydlím v solidním kopci, kde se kvůli rezervaci nesolí, takže v zimě při mrazech je to uježděný sníh až led a když sněží, tak často 15 cm sněhu na cestě. Na dobrých gumách to proti feldě díky hmotnosti projede a vyjede podstatně víc (měl jsem i feldu), horší je, když zapadneš. Tam je pak ta hmotnost taky znát Když je v zimě zacpaná hlavní cesta, tak jezdím do práce přes kopce po lokálních cestách a neprojel jsem na sněhu jen jednou - to ho bylo tolik, že auto drhlo spodkem. Takže pokud to nemáš tak, že se 3 měsíce v zimě s dvoukolkou nedostaneš k baráku, tak je 4x4 zbytečné. Jak říka klasik Murphy - náhon na 4 kola znamená, že uvíznete v horším terénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Mám 4x4 a asi bych jiný auto nechtěl... Zatím jsem se s tím nikde nezahrabal. Když to nepojede dopředu, tak dozadu kudy jsem přijel určitě jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to 'Řehoř': To jsme na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.