Bady Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) Zdravim, mam fabiu 1,4 MPi, r.v.2002 - a vyzera to tak, ze mi neustale pribrdzuje zadna lava brzda. Prejavuje sa to hlavne vtedy, ked jazdim do kopca niekolko kilometrov. Od zadneho kolesa ide smrad spaleniny a teplo. Kdesi som tu cital, ze to moze robit aj vyfuk. Skusal som si dat auto na zdvihak, prave koleso vo vzduchu otocim jednym prstom, ale lave ide dost tazko. Sice ho otocim, ale musim vynalozit o dost vacsiu silu. Akokeby ho stale brzdilo. Otazka je, preco ale mi smrdi len vtedy, ked idem dlhsiu dobu do kopca? Co to moze robit? Zla rucna brzda alebo bude treba menit valcek? Editováno: 18. leden 2010, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Mne pribrzdovalo jedno zadni kolo a bylo to zpusobene zareznutim lanka v bovdenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 keby brzdilo, tak je to koleso viac ako horuce ked sa ho chytis. ak nie je teplejsie ako to druhe, brzdu vyluc a patraj dalej. s kopcom by som skor videl motor stale v zabere a nie vacsie pribrzdovanie kolesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Ved prave, ze je teplejsie ako druhe, aj dost tazko sa toci..ale zas nie je take horuce, aby to smrdelo.. Jednoznacne ide smrad ale od toho zadneho kolesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Jednoduchá rada: Shoď buben a uvidíš. Třeba ti vysí ručka-zarezlí lanko nebo prasátko je KO nebo máš vypadlý-přetržený vratný pužinky. Je toho víc, ale bez demontáže to neuvidíš a hlavně nezpravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Tak je to opravene, bolo to tam zadrete, nieco sa tam nevracalo v suvislosti s rucnou brzdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.