HanyZ Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Ahoj, objevilo se někomu v tomto počasí (mráz, sníh) nějaké vrzání a praskání v autě ? Mě ano, konkrétně mi vrže docela nepříjemně při jízdě černá lišta na střeše na straně řidiče a plasty ve dveřích spolujezdce. Občas loupne sedačka a případně něco v kufru. Má někdo podobné zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Vržou mně pravé dveře ,odkládací schránka a spousta dalších věcí, objevuje se to při teplotách kolem -5 stupňů a při oteplení se to zase ztratí. Pak mně ještě lupe v koleně ,ale touž se asi neztratí. V mrazech byhc to lupání a vrzání nijak neřešil. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 v autě mam rád puštěný rádio víc a vrzání fakt neřešim mam ho plný zuby z práce při garančních opravách takže mi vyhovuje poslouchat muziku která ostatní pazvuky zazdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 To mě pořád něco klepe na pravých zadních dveřích, nebo to je v prostoru pravého zadního kola. Klepe to jen na nerovnostech a nemůžu přijít na to, co to je. Jinak mám všechno zatím v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 zkus promazat zámek těch dveří a doladit doraz zadní opěry někdy to je tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 No me taky vrze kastle, ale za jedno je to mrazem, jak auto stoji venku a je ztuhly a za druhe je to asi tim ze uz bylo bourane, tak uz vlastne se krouti porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Tak se nám dnes oteplilo na -2°C a vrzání nikde... občas jen něco málo , ale není to tak intenzivní jako v mrazech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Však se zase ochladí a pak si zase zalupeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogas Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. Lupání u budíků: My jsme vyměnili otočný přepínač světel (za 200 Kč přes aukro) a dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogas Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Mně zas po zimě vrže něco vpředu u náprav, tak divně gumově, a krásně se to rozléhá po celém autě Děje se to při najetí na hup, terénní vlny...kulový čepy na obou stranách jsem vyměnil a gumy stabilizátorů taky... a nic... možná lůžko ramene ? Tak kdyby někdo věděl... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Divné gumové vrzání dělají právě nové silentbloky stabilizátoru (staré, ztvrdlé bouchají, nové vržou). Na vrzání pomáhá při montáži silenbloky promazat v místech styku se stabilizátorem práškovým grafitem. Pokud se vám to už nechce rozdělávat, zkuste tam stříkačkou s jehlou stříknout trochu silikonového oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.