Dr.Easy Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Ahoj, mám Superb II, r.v. 2009. Chci stávající Bolero vyměnit za Columbus (sehnal jsem LCD verzi). Mám couvací senzor, MF volant, maxidot, Handsfree... Bude tam nějaký problém? Musí se měnit nějaká gateway, apod.? nebo to bude jenom plug and play? Případně šlo by dostat nějaký odkaz na návod jak to přes VCDS nakódovat? Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Nebudu zakládat nové téma vložím dotaz sem, neví někdo co to je za rádio Columbus to není je to v SII díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karabinmatus Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ahoj, mám to již za sebou, včetně kódování a vše šlape jak má. Pokud potřebuješ poradit tak napiš. Michal Ahoj, chcem si vymenit v super Bolero za Columbus, niekto mi povedal ze mi to poto bude vybijat bateriu na aute je to pravda? Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astala_vista Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Ahoj chci se zeptat, četl jsem na webu škody u Columbuse že nejde namontovat do auta které má vyhřívané přední sklo nebo pokovená skla :-/ Máte s tím někdo zkušenost? V autě je nyní Bolero a chtěl bych ho vyměnit za Columbuse, a přidat TV - můžete mi prosím poradit kde se dá koupit TV tuner k Columbusu a co vše k tomu potřebuji? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Na bazosi byla komplet sada (kabeláž, jednotka apod). Jinak columbus a výhřev čelního okna nemůže být problém, mám to tak v autě od výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Aj ja mám Krištofa+ vyhrievané čelné sklo....a bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Jestli tím nemyslí to, že pokud nebude anténa na střeše či vzadu, mohlo by pokovené okno rušit signál GPS? Jen odhaduji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.