dick Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Máte někdo příplatkovou Ochranu podvozku na Roomsteru za 4 tisíce, tj. kryt ve předu a zvýšený podvozek o 5 mm, máte s tím někdo nějaké zkušenosti atd..., je to vůbec smysluplné, resp. dostačující na polňačku při cestě na chatu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdenser Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) ja mam ukrainskej Roomster, a to se tu montuje v zaklade pry mame spatne cesty ale nevim z cim to porovnat protoze mel to od zacatku a to tady ma kazda skodovka, Fabia z tim ale vypada hrozne jako kdyz clovek ma kratke kalhoty u Roomstera z tim lip jinak jezdim do lesa v pohode a ted' v zime ... pockej zkusim udelat foto cesty ke kancelari u nas Editováno: 21. leden 2010, autor: xdenser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 hmm, to je info o ničem, to že rusáci mají cesty na nic víme takže alespoň foto něčeho. Jinak si myslím že když postavím dvě auta vedle sebe, jedno s ochranou podvozku a druhé bez, tak těch 5 mm ani nepoznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) Zdar dicku Já to mám na R scoutu,a nic moc za ty peníze..Čekal jsem že tam bude plech,co něco vydrží.Mrkni na sekci motor-tam je o tom napsáno více. Editováno: 22. leden 2010, autor: Honza 29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdenser Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) hmm, to je info o ničem, to že rusáci mají cesty na nic víme takže alespoň foto něčeho. Jinak si myslím že když postavím dvě auta vedle sebe, jedno s ochranou podvozku a druhé bez, tak těch 5 mm ani nepoznám. poznas rikam - auta vypadaji lip bez ochrany je o nicem proto ze neni z cim rovnat, a nevime jak vypada tvoje cesta na chatu abych poznat rozdil musis mit dve auta z ochranou a bez a projet z tim myslim ze kde projede auto z dodatecnou ochranou tam projede i to bez nej ale musis proste byt opatrnejsi tak ze ta ochrana ne bude rozhodujici jestli se dostanes na chatu nebo ne i kdyz budes potrebovat tohle jen pro tu cestu tak to nema smysl protoze urcite znas tam kazdej kopecek melo by to smysl jestli budes hodne jezdit spatnemy cestami bez asfaltu a jeste nektere majitele oktavek tady to nechaji demontovat protoze ta ochrana ma spatnej vlyv na jizdni vlastnosti (riditelnost) Editováno: 22. leden 2010, autor: xdenser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Maš pravdu, přesně ses trefil do mých pochybností: mám obavy, že zdvižené auto bude vypadat blbě oproti normálnímu a že bude mít horší jízdní vlastnosti, také souhlasím s tím, že cestu po které jezdím 20 let znám nazpaměť a nějak projedu, ale už si úplně nejsem jistý u manželky Takže teď mě už jen zajímá podstata na které je zvižený, myslím , že těch 5 mm udělají pružinama. Prodejce ví prd, že se téměř neprodává a aktivitou, že by to zjišťoval neoplýval jinak díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 tak to nieje dobré ked su informácie chabe od predajcu , tak bud jedine YETIho alebo sa kuknut po inom voze , .. ktorý bude splnat tvoje poziadavky , .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Tak jsem sehnal konečně informaci(snad pravdivou)k paketu ochrana podvozku pro R za 4000,- ten kryt pod motorem je plechovej-nikoliv plast(ten je prodáván jen jako kryt proti kamínkům, špíně atd.) a zdviž vozu o 5mm je koncipováno na jiných pružinách, nic víc i tlumiče jsou snad stejný. Tak kdyby to něko zajímalo, tak je to takhle. A já do toho jdu ! Editováno: 26. leden 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdenser Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) myslim ze jine pruziny jsou jen se zadu ve predu jsou tam podlozky alespon tak to je u oktavek z dodatecnou ochranou podvozku ja ale mam ten kryt motoru plastovej a ne slysel jsem ze bych origo plech vubec existoval ale mozna se mylim tady na ukraine prides do salonu a vis o auti z internetu vic nez ten prodejec pro miho napriklad bylo prekvapeni ze na roomster lze objednat panoramu :-) Editováno: 26. leden 2010, autor: xdenser 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Takže všechno je trochu jinak, a do toho už nejdu. Vim, že by to bylo jen o pocitu, ale stále bych měl pocit, že mám čumák auta nahoru :-) viz níže Zobrazit zprávu jako text -------------------------------------------------------------------------------- Vážený pane, děkujeme za Váš zájem o model Roomster. Od modelového roku 2008 je součástí mimořádné výbavy Ochrana podvozku také zvýšení přední nápravy o 10 mm. V rámci prvku výbavy na přání Ochrana podvozku získáte ochranný kryt motoru z tvrzeného plastu a zvýšení přední nápravy o 10 mm, což vede ke zvýšení světlé výšky vozu o 5 mm. Zvýšení přední nápravy je realizováno použitím jiné sady tlumičů vpředu. S přáním hezkého dne Irena Kohoutová info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 (editace) zdravim, jen tak si ctu tento topic, ..a zrovna dnes kdyz jsem studoval sluzebni FIIC oproti mymu R tak jsem si vsiml ze FIIC ma asi ten paket na ochranu podvozku a je asi o 5cm vyssi, kdyz je zaparkuju vedle sebe ty auta, tak to poznam, chtel jsem sem dát fotku,ted sem nasel jen tuhle jednu, zitra kdyztak udelam náky lepsi Editováno: 13. Srpen 2010, autor: IIIRazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigan Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 ahoj vsetci. sledujem tu rozne temy ale az dnes som sa prihlasil. zistil som totiz, ze mam nenormalne skorodovany vyfuk.., potrubie, tlmic, no hruza. auto mam dva mesiace a odjazdenych 3tis. km ake su skusenosti u kamosov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Takže jestli to dobře chápu tak spodní kryt motoru je plechový nebo z tvrzeného plastu a jak poznám že tenhle paket mám na autě jen pro zajímavost dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yllarE Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Zdravím nemáte někdo zkušenost z krytem pod motor tohoto typu: http://www.off-road-tuning.cz/kryt-motoru-a-prevodovky-skoda-fabia-2/ mam Fabii II RS a zaboha tam nemůžu přidělat vepředu ty dva držáky které drží na nosnících. V návodu je to zakreslene tak že na tom nikdo nic pořádně nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 FYI: Sú tam dva rôzne kryty, a tiež ma zaujíma či to má niekto na aute. http://www.off-road-tuning.cz/skoda-fabia-2006/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Ten druhý je stejný jako na fab1 co servisuju,je tam ještě jekl ke kterému se to šroubuje,ten kryt má snad 15 kilo.Je nutné mazat pokaždé demontáži šrouby,stejně už jsem tam jeden zalomil.Má najeto 140000 a kryt je pořád pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.