Vladimír Kalandra Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Ahoj, má někdo možnost mi říct jaký je závit na čidlu tlaku oleje? Nemám možnost to poměřit sám. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 (editace) Nerozumiem vobec tejto teme??? Naco chces vediet aky zavit ma cidlo???? Skor bi som sa opytal pasuje cidlo z benzinu na diesel!!!!! Editováno: 23. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 23. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2010 pretože tam potřebuju dat T-kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 M10 X1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 To mně moc netěší :-( Protože mám Tkus 1/4 :-( Ale každopádně velký dík za info. Myslíte si že by se ty Tčka a přechody závitů dali koupit v nějakym tom velkym kramu např Baumax, Obi?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Dali by se tam koupit. Nebo kde je 100% seženeš sou TRUCKSHOPy. Nebo prodejny ND na náklaďáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.