Přejít na obsah

Střílí do sání

Bompar

Doporučené příspěvky

uz si tam dal novy motor? pokud ano je spravna poloha setrvacniku vuci klikovce?

Ano dal. Divej mělo to snahu i startovat tak jsme to roztahly autem a střilelo ale potom pohoda chytlo tak soused pootačel rozdělovačem parada drželo pěkně tak jsem tomu i přišlapl a krásně táhlo všechno to jelo. Pak sem to nechal burčet drželo to otáčky sytič motor byl studeny zahřalo se to na provozní teplotu tak sem prošlapl plyn auto spadlo na volnoběh chvíli burčelo a pak chcíplo a začlo zase střílet do sání a když jsem to pak zkoušel tak to blblo kamoš nastartoval a ja pootačel rozdělovačem a v určitých místech když jsem točil to jelo fajne. Dnes přijede nějaký kolega co na to koukne. Opravuje fačka má i strobač na předstih tak jsem zvědav jak dopadnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten setrvačník mi dělal soused. Jsem to dělal s ním on se kope hodně v autech. Tak chyba vyřešena :-) rozdělovač byl špatně natočený a navíc obrácený o 180 stupnu :-) tudiž problém vyřešen a autíčko už jezdí :-) šlape jako hodinky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...