Bompar Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zdravím. Mám takový problém. Mám Fačko stříkačku a stříli mi do sání. Myslíte že to bude předstihem? :-( ten snímač na otáčky jsem omrkl a není nijak špinavý. Napadá mě pouze předstih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 uz si tam dal novy motor? pokud ano je spravna poloha setrvacniku vuci klikovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 uz si tam dal novy motor? pokud ano je spravna poloha setrvacniku vuci klikovce? Ano dal. Divej mělo to snahu i startovat tak jsme to roztahly autem a střilelo ale potom pohoda chytlo tak soused pootačel rozdělovačem parada drželo pěkně tak jsem tomu i přišlapl a krásně táhlo všechno to jelo. Pak sem to nechal burčet drželo to otáčky sytič motor byl studeny zahřalo se to na provozní teplotu tak sem prošlapl plyn auto spadlo na volnoběh chvíli burčelo a pak chcíplo a začlo zase střílet do sání a když jsem to pak zkoušel tak to blblo kamoš nastartoval a ja pootačel rozdělovačem a v určitých místech když jsem točil to jelo fajne. Dnes přijede nějaký kolega co na to koukne. Opravuje fačka má i strobač na předstih tak jsem zvědav jak dopadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Jak to myslíš jestli se správná poloha setrvančíku vůči poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ten setrvačník mi dělal soused. Jsem to dělal s ním on se kope hodně v autech. Tak chyba vyřešena :-) rozdělovač byl špatně natočený a navíc obrácený o 180 stupnu :-) tudiž problém vyřešen a autíčko už jezdí :-) šlape jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.