dubman Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Zdarec lidi chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějaká koncovka na fabii 1,4 50Kw HTB kterou když osadím tak nemusím měnit zadní spojler, jelikož tam není výřez. A nebo jestli někdo poradí jak to udělat protože s pižláním do spoileru. Moc se mi do toho nechce protože se bojím jak by to vypadalo ne že bych nebyl zručný ale prostě fakt nevím jak na to. Předem diky moc za ohlasy názory a tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 hledej, je toho ohledně výfuků zde spousta. Zkus: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7719 nebo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6349&st=0 Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 1,4 50kw je MPI (a nie Htb ale htp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 1,4 50kw je MPI (a nie Htb ale htp) Jestli tim HTB nemyslel hatchback čeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 1,4 50kw je MPI (a nie Htb ale htp) No má na mysli htb jako hatchback 1,4 50kw určitě není thp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 1,4 50kw je MPI (a nie Htb ale htp) No má na mysli htb jako hatchback 1,4 50kw určitě není thp Cital som to na rychlo.sorry .Ved pisem 1,4 50kw je MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 HTB je samozrejmne hatchback a pokud vím tak 1,4 50 Kw není HTP ale MPI a k tomu I je červené pokud se tu chce někdo rípat v označení a nemá nic tématu. add.. SITo díky za link ten první jsem taky našel ale nějak mi to nepomohlo a druhý je super ten jsem přesně hledal ale nějak mi utekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no záleží jestli myslíš zadním spojlerem zadní nárazník a nebo jestli máš třeba překryt, to mi nějak uniklo, jinak koncovky prodává škoda jako orig příslušenství a jsou na jejich stránkách http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/accessories/ klikni na Fabia a potom na sport, tam už je najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 oki asi jsem se špatně vyjádřil chtěl bych laděnou koncovku výfuku co trošku zlepší zvuk, ale nejlíp abych nemusel něco dělat se spodním plastovým nárazníkem i když jsem koukal že by neměl být problem tam něco vyřezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.