Wertheim Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Nejpozději do začátku května si chci koupit tlumič (poslední díl výfuku) na Fabku. Chci pouze homologovaný kousek, nic brutálního, jen něco , co by trošku změnilo a zesílilo zvuk fabie při větších otáčkách a přidalo pár těch kw.. Rád bych vybral nerez.. Maximálně do 9000 kč.. Koukal sem na REMUSy a zdá se mi to zbytečně drahé.. Máte nějaké tipy? Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 No neviem ci ti posledny diel vyfuku prida "par kW".Uz ak tak cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tak nerez na 100% nebrat..možná Tě naláká relativně nízká cena ale je to takový menší chyták...hrozně málo lidí ho umí přivařit...v podstatě v Brně žádná firma...možná by jsi někoho našel ale nikdo nezaručí,že bude 100% držet..mohl by vyprávět jeden člen tohoto fóra..třeba se ozve Jinak já osobně taky kladl na srdce formě která mi to dělala,že nechci žádný brutální zvuk a běda jeslti se v tom při 130 nebude dát povídat...vysledek je super...výfuk navolnoběch lehce bublá a nejvíce je slyšet tak v rozmezí od 3 do 3.5 ot/min...když už pak otáčky víc stoupají zvuk se jako kdyby ztráci.. Velice pěkný zvuk je taky při prudkém zrychlování...jedna,dva,tři...jsem spokojen...jiank je to Laityng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 No neviem ci ti posledny diel vyfuku prida "par kW".Uz ak tak cely. O přidání Kw v tomto případě moc hovořit nelze...u motoru 1.4 to bude tak jeden koník ...hlavní duvody (alespoň u mě byl)..vzhled a zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 A ja tam soupnul jenom koncovku a prdim na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Doufám, že ne takovou tu slepou, falešnou (origo škoda). Ta je vážně děsná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Neboj, falesnou ne Je funkcni a je pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Doufám, že ne takovou tu slepou, falešnou (origo škoda). Ta je vážně děsná. Neboj, má tam skutečnou, žádnou imitaci Mimochodem ja ji už mám taky obědnanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 (editace) Ja mam na aute uz 3,5 roku tlumic od Soieta tuning a maximalni spokojenost.Na volnobeh jen tak pekne pobrukuje a tak od 2 tis. ot,kdy zabruci se tak do 3,5 az 4 tisic lehce ozyva a pak pomalu vytraci.Je to takovej hodne v klidku zvuk.Je to slyset,ale nerusi.Jinak by to melo davat cca 2 kone.. Editováno: 17. Duben 2006, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tak nerez na 100% nebrat..možná Tě naláká relativně nízká cena ale je to takový menší chyták...hrozně málo lidí ho umí přivařit...v podstatě v Brně žádná firma...možná by jsi někoho našel ale nikdo nezaručí,že bude 100% držet..mohl by vyprávět jeden člen tohoto fóra..třeba se ozve Jinak já osobně taky kladl na srdce formě která mi to dělala,že nechci žádný brutální zvuk a běda jeslti se v tom při 130 nebude dát povídat...vysledek je super...výfuk navolnoběch lehce bublá a nejvíce je slyšet tak v rozmezí od 3 do 3.5 ot/min...když už pak otáčky víc stoupají zvuk se jako kdyby ztráci.. Velice pěkný zvuk je taky při prudkém zrychlování...jedna,dva,tři...jsem spokojen...jiank je to Laityng A za kolik a kde jsi ho koupil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ja mam na aute uz 3,5 roku tlumic od Soieta tuning a maximalni spokojenost.Na volnobeh jen tak pekne pobrukuje a tak od 2 tis. ot,kdy zabruci se tak do 3,5 az 4 tisic lehce ozyva a pak pomalu vytraci.Je to takovej hodne v klidku zvuk.Je to slyset,ale nerusi.Jinak by to melo davat cca 2 kone.. A kde jsi ho koupil ty? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 A ja tam soupnul jenom koncovku a prdim na to A to ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ty jo, to snad zapijem, my jsme se shodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 neboj do jineho tematu sem dal dasli fotku cernych svetel a do tematu o moji fabce bilej motor :-)))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jdu to zkouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ja tiez stojim pred dilemou,ci tlmic alebo cely vyfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ja mam na aute uz 3,5 roku tlumic od Soieta tuning a maximalni spokojenost.Na volnobeh jen tak pekne pobrukuje a tak od 2 tis. ot,kdy zabruci se tak do 3,5 az 4 tisic lehce ozyva a pak pomalu vytraci.Je to takovej hodne v klidku zvuk.Je to slyset,ale nerusi.Jinak by to melo davat cca 2 kone.. A kde jsi ho koupil ty? Díky moc Ja ho tnekrat koupil primo v salůnu skodovky,kdyz jsem kupoval auto.Jinak jsem koukal,ze Soiety prodava napr. BEnet tuning v Mlady Boleslavi nebo taky na webu se daj sehnat.Treba na tuningshop.cz.Nebo koukni rovnou na www.soieta-tech.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ja tiez stojim pred dilemou,ci tlmic alebo cely vyfuk... To zalezi,jestli chces jen vzhled,nebo i zvuk.Ja bych sel do tlumice.Po mejch zkusenostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jakych skusenostiach?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 2Wertheim: Koupil jsem ho ZDE Velice seriozní firma+výborný přístup 2Ludevik: Taky bych šel znova do celého tlumiče...moje zkušenosti jsou jen dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jakych skusenostiach?? No po zkusenostech,ktere mame s Lugem stejne... Jen kladne.Dnes je z tlumicu velikej vyber a koupit nejakej akorati neni myslim problem...Jak jsem psal vyse...Me se tlumic ozyva lehce,nijak nenarusije,nedela bordel.Kolikrat jsem byl s autem v chorvatsku atd a vubec mi to i pri tak dlouhy ceste nevadilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Takze tlmic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Uz som mal objednany cely vyfuk,len si pon ist a privarit,ale nakoniec sa situacia otocila a ja som si ho vobec nevyzdvihol... A preco ste sa rozhodli prave pre tlmice a nie cele vyfuky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 A jak je to s výfukem k výkonu auta, všude nabízeji od 1.4 44 kw...ale co dát na 1.2 40kw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Uz som mal objednany cely vyfuk,len si pon ist a privarit,ale nakoniec sa situacia otocila a ja som si ho vobec nevyzdvihol...A preco ste sa rozhodli prave pre tlmice a nie cele vyfuky?? No počkej a co si představuješ pod pojemem "celý výfuk" ? A jen tlumič ?? Já to mám udělané tak a podle mě si myslím i Martyp,že je uřizlý celý zadní koncový tlumič výfuku(prostě polsední část) a místo něj je tam navařený nový laděný tlumič(laděný výfuk) s novou koncovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.