Červenec 26, 200619 r kuaaa, škoda no, tak kdyby šlo aspoň dát dopředu vědět kdy, abych to zkusil nějak nafixlovat ve firmě
Červenec 27, 200619 r to víš martin už je tak arogantní, že neodpovídá na SZ tak sem si ho musel odchytit v normálním tema
Červenec 27, 200619 r Coz o to, ja bych odpovedel, ale mam diru v hlave, tak jsem si tvoji zpravu precetl a pak jsem na to zapomel. A co se tyce textovky, tak, ackoli uz to fakt musi znit jako debilni vymluva mi mobil ze zahadnych duvodu neukazal jmeno a ta textovka byla formulovana tak, ze jsem si myslel, ze si ze me nekdo dela srandu No a pak uz to nasledovalo PM zpravou Ale tak hlavne, ze jsme se domluvili
Červenec 27, 200619 r Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... Aby v tom heckeer nebyl sam
Červenec 27, 200619 r Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... Aby v tom heckeer nebyl sam zbiju jooo ??!!! ftipálku , a zkus mi něco máznout a uvidíš ten mazec!!!!
Červenec 27, 200619 r Tssssss Ja mam velky svaly a kdyz jsem byl malej, tak jsem jedl hodne polivky Ty sice asi taky, ale stejne bych te prepraaaaaaaaaaal
Červenec 27, 200619 r ha az se budete mydlit muzu delat rozhodciho...... jinak Martin mel po vcerejsku pocit, ze je vsechno moje zakerna odplata, vid ty annonce.......
Červenec 27, 200619 r Bobik asi taky dostane pres drzku A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM
Červenec 27, 200619 r Bobik asi taky dostane pres drzku A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM njn, vcera se stala chybicka, jinak to mohl byt hukot......
Červenec 27, 200619 r Dame paku, prde?? Dyt jsem toho zas tolik snad nereeeeek, neeee... esli to bylo na me Patrim mezi ty stihlejsi, za to krasnejsi lidi
Červenec 27, 200619 r Thomasicku, prosim brat s rezervou Je to jen popichovani Ja jen aby nedoslo k nedorozumeni, pac je mi jasny, ze jsem to popichnuti napsal trosku ostreji
Červenec 27, 200619 r Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: Prosim o zmenu nicku F poho, vim co jsi si zac nejsem citlifka Edit : Nemohl si to napsat do jednoho prispefku?!?!?! Honis prispefky bo co??? Upraveno Červenec 27, 200619 r od thomasino
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.