Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kuaaa, škoda no, tak kdyby šlo aspoň dát dopředu vědět kdy, abych to zkusil nějak nafixlovat ve firmě :(:)

Dopredu dam vedet urcite, to se neboj ;)-_-

a nebo mě ještě napadla tahle neděle ;) ?? to je asi blbý?

No tenhle vikend je prave ten CzechTek :(

ahá!!to je fprdeli

To zase byla smršť "věcných" odpovědí k tématu. Do riti s váma :p

No tema toho tematu jsem ja, tak co se ti nelibi :D;):p-_-

to víš martin už je tak arogantní, že neodpovídá na SZ tak sem si ho musel odchytit v normálním tema ;)

Coz o to, ja bych odpovedel, ale mam diru v hlave, tak jsem si tvoji zpravu precetl a pak jsem na to zapomel. A co se tyce textovky, tak, ackoli uz to fakt musi znit jako debilni vymluva :smich: mi mobil ze zahadnych duvodu neukazal jmeno a ta textovka byla formulovana tak, ze jsem si myslel, ze si ze me nekdo dela srandu :D No a pak uz to nasledovalo PM zpravou ;)-_- Ale tak hlavne, ze jsme se domluvili ;)-_-

debilní výmluvy všechno!!! :smich:lollol:smich:

Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... lol:smich: Aby v tom heckeer nebyl sam :smich:lol

Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... lol:smich: Aby v tom heckeer nebyl sam :smich:lol

zbiju jooo :o:smich::smich: ??!!! ftipálku lol:smich::smich::smich:lol , a zkus mi něco máznout a uvidíš ten mazec!!!! lollol

Tssssss :p Ja mam velky svaly lol a kdyz jsem byl malej, tak jsem jedl hodne polivky lol Ty sice asi taky, ale stejne bych te prepraaaaaaaaaaal :p

hele dlouho do mě nehuč, nebo to vyzkoušíme!!! :rock:

... koukam vlakno o hubu... ;-)

Dame paku, prde?? :D:plol;)-_-

ha az se budete mydlit muzu delat rozhodciho...... :D

jinak Martin mel po vcerejsku pocit, ze je vsechno moje zakerna odplata, vid ty annonce....... lol

Bobik asi taky dostane pres drzku lol A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM :smich:

Bobik asi taky dostane pres drzku lol A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM :smich:

njn, vcera se stala chybicka, jinak to mohl byt hukot...... lollol

Dame paku, prde?? :D:plol;)-_-

Dyt jsem toho zas tolik snad nereeeeek, neeee... esli to bylo na me :D:D:D

Patrim mezi ty stihlejsi, za to krasnejsi lidi :smich::smich:lol

Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: :smich: lol-_-

Thomasicku, prosim brat s rezervou ;) Je to jen popichovani -_- Ja jen aby nedoslo k nedorozumeni, pac je mi jasny, ze jsem to popichnuti napsal trosku ostreji ;)-_-

Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: :smich: lol-_-

Prosim o zmenu nicku :ph34r::smich::smich:

F poho, vim co jsi si zac :p:p:p nejsem citlifka ;););)

Edit : Nemohl si to napsat do jednoho prispefku?!?!?! Honis prispefky bo co??? :p:p:p:p:p;)

Upraveno od thomasino

jj, mam jich malo lol:smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.