Jurajus Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Ahoj. Nevíte co je to za závadu, kterou píše VAG takto: 17056 - valec 2 žhavící obvod (Q11): chybná funkce P0672 - 000 17058 - valec 4 žhavící obvod (Q13): chybná funkce P0674 - 000 Normálně startuje, jako by se nic nedělo. Je to 1,9 TDi, 77 Kw. Nevím jestli to je třeby relátko, které by řídilo žhavení na válci 2 a 4, nebo jak je to tam zapojeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 S největší pravděpodobností jsou kaput žhavičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mxc Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 S největší pravděpodobností jsou kaput žhavičky. ahoj, máš 100% špatné žhavící svíčky na 2 a 4 válci, nejlépe je vyměnit všechny zkus koupit tady, asi nejlepší cena a je to origo prvomontáž, značka BERU http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n105...2-superb-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 No cena super. U závady mne zarazilo, že je to u 2 a 4 válce. Tak jsem myslel, jestli nejsou zapojeny nějak paralerně. Abych zase něco nekoupil a zbytečně to měl v šuplíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Jo jo taky jsem ted menil zhavice na 2 a 3 valci. Kupoval jsem je v normalnim obchode a staly me 2ks- 750 kc po sleve, takze ta cena na netu je uplne suprova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Jo jo taky jsem ted menil zhavice na 2 a 3 valci. Kupoval jsem je v normalnim obchode a staly me 2ks- 750 kc po sleve, takze ta cena na netu je uplne suprova. A to jsi měnil jen ty dvě? Já myslel, že se mají měnit všechny najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 No mely by se menit vsechny 4, aby treba za 14 dni neodesli i ty ostatni. ale ja jsem dal jen ty 2 a az mi odejdou i ty puvodni tak je vymenim take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zdravim, stejnej problem, na skoda-dily objednano v patek a musim je pochvalit, dnes je pondeli rano a uz se mi povaluji na stole, cena bomba takze nadsen a jak bude chvilka tak je prehodim a podam referat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.