Ivanek007 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Ahoj, menil sem motor a daostal k nemu ridici jednotku kterou sem tam jeste nedal a faceliftovy budiky, s tema novejma budikama mi blikalo IMMO, tak sem dle rady pres vag chtel nakodovat moje klice k imobilizeru v budikach, ale ted mi blika immo i na starych a nevim co s tim. Prosim o radu jak na to, co udelat aby to zace jelo. jiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Tak než začneš něco podnikat tak začni s tím že napíšeš co máš za motorizaci OI nebo OII před face nebo face,motor? typ? r.v.Protože tehdy ti někdo může začít radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 faceliftové budíky nenakoduješ, potřebuješ čip immo 3. generace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 může stačit i 2.generace tz původní čip budeš potřebovat PIN k budíkům odkud jsi ? možná je někdo schopnej v okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 sorry, jsem z kolina. motor mam 1.9 tdi 66kw. 1998. ale volal jsem drivejsimu majiteli tech face budiku, a jsou to pred face, s prehozenyma podkladama atd. ale to je myslim fuk. co sem ti vagem skurvil ze mi blika immo i na moje budiky??? chyby pise 1128 a 1176 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 opraveno.... nedosvakl se mi konektor. jeste otazka, kde najdu ten cip immobilizeru abych ho preletoval a sedeli mi kilometry s motorem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to nema s immobilizerem nic spolecnyho, nejlip nechat u nekoho prepsat, nekdo kdo ma vhodny sw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jak to myslíš seděli kilometry s motorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 pač sem tam dal novej motor a k nemu mam řj, a budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.