Jenda69 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Ahoj všichni, dneska jsem náhodou narazil na test OII z roku 2004: http://magazin.auto.cz/testy/skoda-octavia...i-setrilek.html Nic nového pod sluncem, ale zaujala mě fotka maxidotu: Není ten obrázek auta nějakej krátkej? Moje Oktávka je tedy o kus delší (i na tom displeji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Odpoveď je prozaická - prvé OII mali na maxidote ešte pôvodnú koncernovú grafiku, na tej fotke je na maxidote 5-dverové auto, Golf. Až po pár mesiacoch došlo k upraveniu grafiky a začalo sa zobrazovať na maxidote auto s kufrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Díky, tušil jsem, že za tím je něco takového jako je Koncernová grafika . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.