radhola Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Zdarec pánové,nejsem si jist zda to sem patří,ale váže se to k poruchám,takže.... Měl jsem teď zkušenost,že při záručních opravách jsem musel nechat auto 4 dni ve škodovce a bylo mi nabídnuto náhradní vozidlo,které jsem musel potom zaplatit,myslím tím samozřejmě půjčení. Jaké zkušenosti v tomto máte Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 ja som to zatial nevyuzil ale ked som podpisoval zmluvu o poisteni tak mi bolo povedane, ze moja poistovna mi hradi zapozicanie nahradneho vozidla v hodnote do 30 Eur/den na max 15 dni v pripade opravy mojho, samozrejme ze sa to viaze na havarijnu poistku...je to Allianz na Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) v mém domovském servisu je zapůjčení náhradního vozidla po dobu oprav auta v záruce ZDARMA...JEN DOTANKUJEŠ NÁDRŽ co jsi vyjezdil....NIC VÍC...... Editováno: 27. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 To si kazdy servis nastavuje sam. Nekde platis, nekde to je zdarma, aby zakaznici nebyli nasraani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Jenom za dolití nádrže na jak dlouho chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.