Thorwulf Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Celej tento deštivej víkend jsem nikam nejel a dneska když jsem otevřel kufr (mám sedan) tak mě začala téct voda ze dveří.Zpod toho plastu co tam je zevnitř.......nesetkal jste se s tím někdo?Bude to vadná těsnící guma?Nebo nejak poštelovat ty dveře?Teda jestli to vůbec jde?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Celej tento deštivej víkend jsem nikam nejel a dneska když jsem otevřel kufr (mám sedan) tak mě začala téct voda ze dveří.Zpod toho plastu co tam je zevnitř.......nesetkal jste se s tím někdo?Bude to vadná těsnící guma?Nebo nejak poštelovat ty dveře?Teda jestli to vůbec jde?Díky Myslim, ze jsi se spletl. Ja octu sedan neznam, tedy ze seriove vyroby. Snad to moderator prehodi do spravne skupiny. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak teda hatchback..........ale nemyslím si že je to nejaká zásadní nepřesnost.A moc jsi mi nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak teda hatchback..........ale nemyslím si že je to nejaká zásadní nepřesnost.A moc jsi mi nepomohl Ostrikovac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ostřikovač nemám.Ještě jsem se díval na ty průchodky kterýma se vede elektrika,ale tama to nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.