lomwler Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 čau všichni,hele mám problém s určením motoru.V mojí oktávce mi praskla hlava motoru a tak jsem sehnal přes internet jinej,ale nevím zda je to ten samej typ.V techničáku jsem našel že by tam měl bejt typ AKL.Jedná se o 1,6 - 74 kw.Prosím poraďte zejtra si mám pro něj jet a nechci koupit něco jinýho.Moje oktávka je rv 98 a ten motor co chci koupit je rv 2004,nevíte jestli to má stejný uchycení? popř. kdyby byl jinej jestli mi tam půjde díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomwler Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 popř.mám i víc fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Mrkni na blok motoru tam co je setrvák na hraně příruby na horní části skoro u válců alespoň u OII 2.0TDI to tam mám. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 dle meho ve 2004 bude 1.6 75kw... vim ze rozdil je v jednotce, elektricke ovladani skrtici klapy atd.. mechanicke veci nevim, ale jdou podle etky zjistit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 to je motor BFQ 75kw je to uplne nieco ine ako 74kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.