Dice Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 ahoj mám další problém z mou 1.6 v pondělí sem jí dotáhl domu po nešla nastartovat ani náznak po delším ohledání nalezena prasklá podtlaková hadice od posilovače brzd po výmněně start jen při kmitání na plyn. drží volnoběh ale při jízdě chcípne a de zase stěží nastartovat. až tak na potřetí už delší dobu kolísaly otáčky má najeto 146000. můj tip je škrtící klapka. na vagcomu mi to vyplivlo chybu, ale mam ji uloženou na druhém počítači nepamatuju se přesně ale něco jako vadný snímač plynového pedálu, špatný okruh?? prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 s velkou pravděpodobností to bude klapka 146 000Km je na ni tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dice Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 dík, dá se ňejak čistit nebo rovnou výmněna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 prvně bych ji zkusil vyčistit pokud to nepomůže tak vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 vyčistit udělat základní nastavení pokud nepomuže tak novou. Ještě mě napadá nevim jestli nebyla u Octavie nějaká inovace ale Felicie s timhle motorem maji u klapky připojenou kostru (myslim že to byl černý drát) a pokud upad dělalo to neplechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dice Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 tak dnes mam konečně volno du čistit jo a vag mi poprvé vyhodil chybu 282------- Throttle position actuator - V60 open Circuit INTERMITTENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 u Octavie klapka ukostřená není. Tím to nebude. Podle té chyby je to jasné-klapka. Jak jsem psal-zkusil bych pořádně vypucovat, ale asi bych pomalu šetřil na novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 tak dnes mam konečně volno du čistit jo a vag mi poprvé vyhodil chybu 282------- Throttle position actuator - V60 open Circuit INTERMITTENT Prosím o radu, Máš nějaký návod, jak to čistit? Měl bych to taky udělat, ale ještě jsem ji nikdy nečistil a nerad bych něco vyvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.