johnk Vloženo 29. leden 2010 Vloženo 29. leden 2010 Zdravim vsechny majitele 1.6 FSI. Jsem cerstvym majitele take 1.6 FSi 85kW. Najel jsem zatim jen par set km a musim uznat, ze se s 1.6 FSI jezdi moc prijemne. Trosku jsem patral po netu a hledal info o FSI motorech a zjistil, ze snad 1.6FSI v OII je ochuzeno oproti motorum FSI ve vozech Audi a VW o to nejpodstatnejsi, co by melo prinest vyznamne snizeni spotreby - o vrstvene spalovani smesi. 1.6FSI v OII by snad mela jet jen v homogenim spalovani smesi z duvodu nekvalitnich paliv a uspore na slozitem zasobnikovem katalyzatoru. Co vy na to? Citovat
vorlajz Vloženo 1. Únor 2010 Vloženo 1. Únor 2010 jediný motory FSI v O II, co mají vrstvené spalování a tudíž i NOx katalyzátor jsou O II 2.0 FSI 4x4 .... Citovat
Bladik Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 jediný motory FSI v O II, co mají vrstvené spalování a tudíž i NOx katalyzátor jsou O II 2.0 FSI 4x4 .... Hele a co takhle TSi????? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.