JIRI-KARASEK Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Při 40 km ryclosti autopohupuje jako dyz jedes na šišatém kole . kola jsou převážená nová. V čem muže být problém, poraďte pokud někdo víte . Dík Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 mozna tlumice. kdyz jsou spatne auto "plave" a moc nedrzi stopu na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 "boule" na gumě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 sníh, nebo led v ráfku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ja jsem ted mel problem ze jsem se v aute normalne malem poblil - proste se me trasla noha - auto se pohupovalo nahoru a dolu jako kdyz trefis nejakou diru a guma KO po chvilce to prestalo zrejme se me prilepil nejaky led na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Dělá to i po delší jízdě a následném zpomalení na 40? Nekvalitní gumy mají něco jako tvarovou paměť a když déle stojí tak se proleží a pak je zpočátku problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) zvedl bych auto, nechal točit kola a koukal jestli gumy nehážou na výšku. dělaly mi to od cca 75% vzorku. jediný co uměly skvěle, byl let do popelnice a nebo potom ty tlumiče, ale musely by být úplně ko, aby se to takhle houpalo Editováno: 7. Únor 2010, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.