JIRI-KARASEK Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 Při 40 km ryclosti autopohupuje jako dyz jedes na šišatém kole . kola jsou převážená nová. V čem muže být problém, poraďte pokud někdo víte . Dík Jirka Citovat
luther Vloženo 31. leden 2010 Vloženo 31. leden 2010 mozna tlumice. kdyz jsou spatne auto "plave" a moc nedrzi stopu na silnici. Citovat
Návštěvník Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 Ja jsem ted mel problem ze jsem se v aute normalne malem poblil - proste se me trasla noha - auto se pohupovalo nahoru a dolu jako kdyz trefis nejakou diru a guma KO po chvilce to prestalo zrejme se me prilepil nejaky led na kolo Citovat
kols Vloženo 7. Únor 2010 Vloženo 7. Únor 2010 Dělá to i po delší jízdě a následném zpomalení na 40? Nekvalitní gumy mají něco jako tvarovou paměť a když déle stojí tak se proleží a pak je zpočátku problém. Citovat
boobika Vloženo 7. Únor 2010 Vloženo 7. Únor 2010 (editace) zvedl bych auto, nechal točit kola a koukal jestli gumy nehážou na výšku. dělaly mi to od cca 75% vzorku. jediný co uměly skvěle, byl let do popelnice a nebo potom ty tlumiče, ale musely by být úplně ko, aby se to takhle houpalo Editováno: 7. Únor 2010, autor: boobika Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.