r.tondra Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) dobry vecer,prosim o radu , jestli mi nekdo pomuze vyresit tuto zavadu,jestli nekdo nemate zkusenosti s motorem 1.4 MPi 50 kw ,AQW po nastartovani je motor potichu , ale jakmile se zahreje na 1/4 zacne motor piskat v rozmezi otacek 1000 - 2000 ot/min jako nejake lozisko,ale piska , ikdyz sundam drazkovy remen , takze neco v motoru , po zahrati na provozni teplotu prestane,v lete to trva kratsi dobu,najel jsem uz skoro 10 000 km a stale problem pretrvava , piskani je slyset z leve strany motoru , bohuzel i po vymene rozvodu , myslite ze by mohlo jit o olejove cerpadlo ?dekuji vsem , kdo mi poradi NO TAK LIDI , NERIKEJTE,ZE SI NEKDO NEVITE RADY ? Editováno: 28. Červenec 2010, autor: r.tondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pretorian30 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) zdravím a jak jsi zjistil že po sundání řemene píská Editováno: 1. Únor 2010, autor: Standis necituj příspěvky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.tondra Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 jak jsem napsal,kdyz jsem sundal drazkovy remen,stale piska, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.tondra Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 zdar,velice rad bych to s tebou konzultoval,ale asi jsme kazdy na netu v jiny cas,takze alespon utrzkove,jak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.