Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nakonec jsem zustal u sveho puvodniho monitoru ;) Na druhou reklamaci mu vymenili streva a od te doby slape zase vyborne. A navic jsem zjistil, ze je na nej zaruka ne dva, ale 3 roky, takze super ;)-_- Puvodne jsem myslel, ze mi vratej penize a ja si koupim novej, to ale nedopadlo, takze jsem u staryho - ale jsem s nim spokojen ;)-_-

Jak se na tom sirokouhlem zobrazuje text, word, excel a ostatni veci krome videi? To mi nejak nejde pochopit... Je to dobre, nebo je to horsi nez normalni? :o

Ten sirokouhlej ma jiny rozliseni - vic bodu do sirky, takze zobrazis vse normalne (nezkreslene), jen mas proste vic mista na sirku...

Jak se na tom sirokouhlem zobrazuje text, word, excel a ostatni veci krome videi? To mi nejak nejde pochopit... Je to dobre, nebo je to horsi nez normalni? :o

Ten sirokouhlej ma jiny rozliseni - vic bodu do sirky, takze zobrazis vse normalne (nezkreslene), jen mas proste vic mista na sirku...

Toto jsem chtel vedet, dekuji za luxusni odpoved. ;);)

Toto jsem chtel vedet, dekuji za luxusni odpoved. ;);)

-_- nzc

ja uz jsem na vse zvyklej z plazmy tak ze me to vubec nevadi...da se to prepnout i do normal rezimu ;)

je to trochu sirsi ale me to vubec nevadi

• Autor

Jdi spis do 20ti palcovyho ;)-_-

Vybral jsem si asi toto:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39201

co rikate? :huh:

tak nemel by byt spatny

Koukam ale, ze ma az moc velky kontrast, naprosto zbytecne! Aby to pak ve tme neoslnovalo, preci jen je to za 6 litru a to zpracovani asi nebude uplne libove.

martinoslav: Proc 20? neni to uz jedno kdyz prejdu ze 17" do 19" sirokouhleho? Cena 20" je zase nekde jinde, jako 16"kola a 17" kola! ;);)

• Autor

To poznas v praxi. Kazdy palec navic je u sirokouhlyho lepsi. Ta 19ka se ti bude zdat mala.

Podle me je na praci a hrani her idealni 17"LCD (velikost jako 19"CTR), kvuli rozliseni 1280x1024 ...19" maj stejny rozliseni a vypada to blbe je to hruby a taky pokud na hry u 19" date nizsi rozliseni. tak je to hrozny a hrat nejnovejsi hry 1280x1024 to uz chce poradnou VGA, nejlip kazdy dva roky novou ;)

A pokud na tom chcete sledovat filmy jdete rovnou do LCD TV neda se to srovnat, LCD jsou dnes uz skoro na urovni plazmy a taky maji mnohem lepsi/vyssi rozliseni, takze nemusite mit jako u plazmy obejvak 7x6m aby se na to dalo koukat :)

Jinak doma mam LCD k PC i LCD TV od Samsungu, ten je dnes nejdal a nema moc konkurenci, vyplati se priplatit si.

...jen pro zajimavost Sony kupuje panely od Samsungu pro sve LCD TV BRAVIA B)

• Autor

To, ze Sony kupuje panely od Samsungu jeste nemusi vubec nic znamenat.

Ale jinak bych si dovolil trosku nesouhlasit ;) 19ka je pri vyssim rozliseni preci jen lepsi ;)

A LCD televize snad jedine Panasoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ;)-_-

To, ze Sony kupuje panely od Samsungu jeste nemusi vubec nic znamenat.

Ale jinak bych si dovolil trosku nesouhlasit ;) 19ka je pri vyssim rozliseni preci jen lepsi ;)

A LCD televize snad jedine Panasoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ;)-_-

19" je pro me teda dost hruba pac ma stejne rozliseni jak 17" ale pro nekoho kdo hure vidi, tak je na praci asi lepsi tjooo.

K LCD TV, Samsung opravdu nema konkurenci co se tyce panelu a technologie obecne, bavil jsem se uz s hodne lidma co do toho delaj, mel jsem je i vedle sebe posledni model 32" TX-32LX60 vs. LE32L71B, Samsung z toho proste vysel lepe, mel lepsi kontrast 5000:1 i barvy a vetsi rozsah pozorovacich uhlu, navic je u Samsungu je ted Set Top Box zdarma takze neni co resit.

Pracuju jako operator kontroly a dalo se kraktodobe i v Plzni prave v Panasoniku, taze vim vocogo ;) ...tim nerikam ze je Panasonic spatnej, ale jsou proste lepsi ;)

Hm, tak jsem toho moc nepobral...

Co toto? Jedine ten kontrast 500:1 se mi zda malo, ma to nejaky vliv? Dle me je to jen jak na to bude videt pri slunecnim svitu...

http://monitory-lcd.cz/detail.php?prod=1573 ???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.