kerow Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Zdar borci. Mám Octavii 1,8T a kontroluji komponenty nasávaného vzduchu. Chci se tedy zeptat na jednu věc. Je tlakový regulační ventil odvětrávání skříně hřídele (na obr. položka 11) za normálních podmínek tj. vyndaný z motoru průchozí? Když se podívám dovnitř, tak tam vidím dírku a když do toho fouknu, tak je průchozí. Je tedy tento ventil vadný? Pokud není, mohli byste mi trochu jeho funkci objasnit? schéma nasávání vzduchu attachment=178090:obr_1.JPG] Mnohokrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ano je to 11 - ka. Je průchozí, zavírá se při podtlaku v sání. Je tam membránka. Při zavření ale trochu propouští přes malou dírečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerow Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) Moc mi to pomohlo. Díky moc. Včera jsem zjistil, ža ta membrána je nefunkční. Tak to musím celé vyměnit.:-( Editováno: 3. Únor 2010, autor: kerow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 stojí asi 350 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.