SUP1 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 vždyť to máš venku. Nezapomeň tam tu axiální pojistku dát. Stojí pár kaček a máš jistotu, že nevyhoříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 :-) ne to kopíroval moje fotky :-) už si to přesně nepamatuju ale nic složitého to nebylo, myslím že tam jsou dva šroubky zespodu zrcátka ty povolíš a pak to je jako ježek v kleci :-) natáčíš a jde to ven :-) našel jsem to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Tak právě ty dva křížové šroubky zespodu jsou zarezlé a nešlo s nima pohnout. Nakonec jsem je ukroutil. Nevím přesně, za co teď zatáhnout, aby mi to nezůstalo v rukou. V příručce se píše o šroubováku zespodu a vytažení skla zrcátka. Jinde zase někdo píše, že občas sklo zrcátka praskne. Editováno: 24. Říjen 2016, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toker Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 ahoj vsem, mam naprosto unikatni dotaz a je to presny opak toho co se tu resi:) obe ledky mi sviti, ale proste nonstop, at je auto zamcene, odemcene, proste porad... komfortni jednotku mam v suchu ale proste nevim co s tim, ledky sem si ve dverich vypojil z konektoru, takze to neresim ale nejak na to porad myslim, netusil by nekdo co by to mohlo byt? diky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.