mmarrekk Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Chtěl bych se zeptat, mám Octavii 01, 1,8 turbo. Nefunguje mně vnitřní osvětlení v tom smyslu,že když otevřu a zavřu dveře tak po chvilce má zhasnout. Bohužel nezhasne. Měl jsem to v opravně,ale bylo mně řečeno že musím nechat přehrát sowtver v autorizovaném servise. Máte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem a také by mě zajímalo na kolik by vyšlo přehrání toho sowtveru. Mimo jiné mně nefunguje ani paměť elektrické sedačky, může to mítsouvislost. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Nesprávná funkce osvětlení bývá nejčastější vadný mikrospínač v zámku dveří. Použij hledání Mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 přehrát SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 No tak když mu to opravnas poradila tak se zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmarrekk Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Díky za radu,na ten mikrospínač se podívám,pak dám vědět. Až ten mikrospínač vyměním tak nechám přehrát tem sowtver ať to posichruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Ty jsi to nepochopil S tím softwerem to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmarrekk Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Ne to posichrování jsem myslel ze srandy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.