Přejít na obsah

jchv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jchv

  • Narozeniny 25.2.1991

Návštěvy profilu

1 117 zobrazení profilu

Oznámení jchv

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pokud jste si jistá, že teplota vzduchu z ventilátoru je vyšší, než teplota vzduchu nasávaného, tak bude problém někde v klapce topení. Vypadá to, že vám otevírá vzduch z ´´radiátoru´´ a proto Vám to topí.... Klima může být doplněná.....záleží taky na tom, kdo jí doplnil a jak doplnil.....(pokud je někde nějaká netěsnost, jen tak na pohled to nezjistíte!) Jsou dva typy mechaniků, co doplňují klimu. 1) ´´plnič´´ napojí na servisní ventily a napere tam chladivo, srovná to tak nějak, aby vypařovací teplota na výparníku byla cca na 0°C 2) Chlaďař, který chladivo odsaje, zváží, kolik ho odsál. Provede tlakovou zkoušku, kontrolu těsnosti okruhu, např. pomocí detektoru, nebo UV lampy. Vyvakuuje chl. okruh,protože v chl. okruhu nesmí být vlhko. A následně doplní chladivo. Poté kontroluje tlaky na sací a výtlačné straně, popř. vypařovací teplotu na výparníku.
  2. To možná má, ale ventilátor topení, chlazení... Když vytáhneš pojistku, neměl by se točit, pokud není nikde třeba přikostřenej....měřil jsi to čislo??
  3. Že by čidlo na chladiči???? Zkus ho proměřit a uvidíš, ale vypadá, že je trvale seplé.
  4. Nikde jsem nenašel osazení pojistkové skříně. Nemáte to někdo?
  5. Mám rapida, tam to jde vypnout.
  6. Ten kulatý přepínač je v pořádku?
  7. Je to závada. Zřejmě někde na volantu. Mám rapida, blinkry po otočení volantu zpět vycvaknou.
  8. jchv

    Spotreba otacky

    V nouzovém režimu jede motor, když například něco odějde(čidla atd...) Motor nečte hodnoty z čidel, ale z uložených dat...
  9. Dle mého s tím ABSKO nemá moc společného. Protože když auto stojí nemělo by absko být ve funkci. Nejsem si jist, ale myslím že ABS je aktivní cca od 5km/h. Pokud je hladina brzdové kapaliny v pořádku, brzdy brzdí na jedno sešlápnutí, vůbec bych to neřešil.
×
×
  • Vytvořit nový...