waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim. Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim.Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Nikoliv, na podlaze na středovém tunelu úplně v předu pod kobercem hledej stříbrnou hliníkovou kostku, s žlutou svorkovnicí s tuším že fialovým jištěním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim.Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Nikoliv, na podlaze na středovém tunelu úplně v předu pod kobercem hledej stříbrnou hliníkovou kostku, s žlutou svorkovnicí s tuším že fialovým jištěním. Diky, nasel jsem. Chtel bych ji diagnostikovat, ale ve VAGCOMu to pise upozorneni ze se ridici jednotka cisla 6Q0-909-605-A muze poskodit. Moje cislo je skoro stejne, ale bez toho A nakonci. Mam se bat diagnostiky tehle jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 NE,neboj,tobě nic neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 NE,neboj,tobě nic neudělá To jsem rád. Tak jsem provedl diagnostiku a vymazal chybu airbagu, uspesne. Jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.