lochy Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 chci si poridit PDA Navigaci, Tom Tom bo neco takoveho ... mate stim nekdo zkusenosti ?? popripade mohli by jste mi sdelit klady a zapory... diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4314&hl=tomtom neco je tady, projdi si forum, je toho tady spousta o navigacich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jednoucelova to mas co koupis to pouzivas a za kazdou aktualizaci platis. PDA mas vetsi mnozstvi softu na jednom, aktualizace se na netu taky najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 mám zkušenosti s TomTomem i s Garminem. Tom tom v PDAčku je elegantní a mluví. GPS 60C od Garmina tak elegantní není, nemluví jen pípá, ale je vodotěsná, dá se bez problémů hodit na kolo nebo na loď, popř do batohu. Výsledek je ale stejnej - pokud máš routovatelnou mapu a umíš přístroj obsluhovat, dovede tě bezpečně k cíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Odporúčam PDA a SW iGo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 ahoj kluci a holky;) potreboval bych do navigace Thomson GPS420 mapu teleatlasu CR nejak se mi ji podarilo smazat a nemuzu ji sehnat mela by mit priponu *.CDT Dekuju ozvete se okamzite:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Jednoznačně doporučuju PDA (mám FujitsuSiemens c550) a k tomu navigační soft (mám iGo). Pro mě je to ideální kombinace. Do iGo se dají sehnat mapy celýho světa, PDA je mnohem univerzálnější než samotná navigace. Ale celkově to vyjde na počátku trochu dráž. Jinak šéf v práci má garmina NUVI a žádná sláva, hlavně mapy nic moc a nový mapy stojej dost peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Přesně tak. A když přijedeš do hor, přepneš na turistický mapy a mužeš trajdat po lese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 a pro me nemate nikdo nic? potrebuju mapu cr teleatlasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 mam MIO C710+ a ted je nástupce je tenší a 16x9 rozměr. myslím 520C? mrkni na net. S miem max spokojenost zatím sem stím najel 40tis km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.