xDodix Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Zdravím , mám Fabuli combi 1.2 12v 2004.Mám dotaz , podle serv.technika mi občas při prudkém brždení zablokují zadní kola.je to nejspíš zatuhlý nebo nefunkční zátežový regulátor.Setkal se s tím nekdo,dá se to nějak opravit nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 tam nemáš abs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDodix Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ne nemám.je to dost nepřijemné jak prudce zabrzdiš a jedno kolo se ti fest zablokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 hehe to znááám tenhle problem sem tenkrat resil na Saxu VTS sem se ve 150km/h na dalnici roztocil jak baletka.... malem sem se posral je to desne nebezpecny... ja mel zatuhlej ten mechanizmus co to steloval..stacilo promazat a rozhejbat... skus nato mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Zdravím, chci se zeptat, jestli má krátká fábie I zátěžový regulátor brzd. Konkrétně 1,9TDi. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Pokud to má ABS tak nemá regulátor,jinak ho to má a je to jedno jestli je to krátká,kombík nebo ůplně jiný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 díky za info. Samo, že mám ABS. Při ABS nemám zátěžový regulátor? To se mi moc nezdá. Otec měl P306Break a měl ABS i zátěžák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.