Publikováno Únor 6, 201015 r Zdravím , mám Fabuli combi 1.2 12v 2004.Mám dotaz , podle serv.technika mi občas při prudkém brždení zablokují zadní kola.je to nejspíš zatuhlý nebo nefunkční zátežový regulátor.Setkal se s tím nekdo,dá se to nějak opravit nebo tak neco.
Únor 8, 201015 r Autor ne nemám.je to dost nepřijemné jak prudce zabrzdiš a jedno kolo se ti fest zablokuje
Únor 16, 201015 r hehe to znááám tenhle problem sem tenkrat resil na Saxu VTS sem se ve 150km/h na dalnici roztocil jak baletka.... malem sem se posral je to desne nebezpecny... ja mel zatuhlej ten mechanizmus co to steloval..stacilo promazat a rozhejbat... skus nato mrknout
Únor 24, 201015 r Zdravím, chci se zeptat, jestli má krátká fábie I zátěžový regulátor brzd. Konkrétně 1,9TDi. Díky za info
Únor 24, 201015 r Pokud to má ABS tak nemá regulátor,jinak ho to má a je to jedno jestli je to krátká,kombík nebo ůplně jiný auto.
Únor 24, 201015 r díky za info. Samo, že mám ABS. Při ABS nemám zátěžový regulátor? To se mi moc nezdá. Otec měl P306Break a měl ABS i zátěžák.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.