Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím , mám Fabuli combi 1.2 12v 2004.Mám dotaz , podle serv.technika mi občas při prudkém brždení zablokují zadní kola.je to nejspíš zatuhlý nebo nefunkční zátežový regulátor.Setkal se s tím nekdo,dá se to nějak opravit nebo tak neco.

tam nemáš abs?

• Autor

ne nemám.je to dost nepřijemné jak prudce zabrzdiš a jedno kolo se ti fest zablokuje

• 2 týdny později...

hehe to znááám tenhle problem sem tenkrat resil na Saxu VTS sem se ve 150km/h na dalnici roztocil jak baletka.... malem sem se posral :feve: je to desne nebezpecny... ja mel zatuhlej ten mechanizmus co to steloval..stacilo promazat a rozhejbat... skus nato mrknout :)

Zdravím, chci se zeptat, jestli má krátká fábie I zátěžový regulátor brzd. Konkrétně 1,9TDi. Díky za info

Pokud to má ABS tak nemá regulátor,jinak ho to má a je to jedno jestli je to krátká,kombík nebo ůplně jiný auto.

díky za info. Samo, že mám ABS. Při ABS nemám zátěžový regulátor? To se mi moc nezdá. Otec měl P306Break a měl ABS i zátěžák.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.