cifelin Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Zdravim,dneska v noci mi nějakej hajzl vykradl octavu 1,6 55kw 1997,dostal se tam přes zámek u spolujezdce,po kterým tam zbyla jen díra.Koukal jsem na novej zámek na netu,vybral jsem tento http://www.cc-autodily.cz/vlozka-zamku-pre...1#flashmessages . Nevíte,zda se dá sehnat levnější kdyžtak kde?Ještě by mě zajímalo,když k tomu zámku dostanu nové dva klíče,jak to udělat,abych s nima i nastartoval (nemám žádný kód od starých klíčů).Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 CIFELIN: Novy zamok sa da aj preskladat na tvoj povodny kluc k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW. No je tam díra po celej tej vložce zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Opravdu nejlevnější varianta je zaslepit Nevím odkud jsi. Pokud bys chtěl vyrobit novou vložku podle klíče tak tady: http://www.drapal-novak.cz/ cena asi cca do 800,- Další možnost je koupit celou sadu Tady na foru za cca do 1500,- Musí se přizpůsobit VAGem immobilizer a dálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Daj si tam bud zaslepku. Alebo si tam daj novu fabku-vlozku zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 No je tam díra po celej tej vložce zámku. hmm, tak to tam nejspíš chybí i to tělo, já bych to zaslepil, zámek tam je k ničemu a máš to nejlevnější a nejrychlejší řešení. Klika ti pak bude pochopitelně vypadat jako ty zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Opravdu nejlevnější varianta je zaslepit Nevím odkud jsi. Pokud bys chtěl vyrobit novou vložku podle klíče tak tady: http://www.drapal-novak.cz/ cena asi cca do 800,-Další možnost je koupit celou sadu Tady na foru za cca do 1500,- Musí se přizpůsobit VAGem immobilizer a dálka. Prosimtě a kde tady na foru najdu tu sadu?A obsahujou ty nový klíče imobilizery? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Sadu koupíš, ale nevyužiješ, jsou to klíče na 3G, teda, pokud tady někdo neprodává starou sadu, a imo budeš muset přeskládat v klíčích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 JJ Jak říká Vladan Až teď se dívám, že máš r.v.1997 To by ti nová sada nešla tak snadno přizpůsobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) Novy zamok-vlozka sa da vyrobit na povodny kluc. Nemusis kupovat novu sadu zamkou s klucmi. Editováno: 7. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 ja sem daval na jaro po vykradeni novou vlozku zamko. origo skoda v skodovackym servise. cena mam pocit okolo 700 a do tydne sem ji mel doma. akorat chteji stitek ke klici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Tak jsem byl dnes ve škodovce,nechal jsem si to zaslepit,museli vyměnit nějaký díly,který byly od toho hajzla zničený.Celkem i s prací 1400.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Dost drahy servis aj zaslepka na dverach. Tu zaslepku si si mohol kupit +namontovat aj sam Cena 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 No taky jsem na to koukal ,měnili mi tam upevňovací třmen a podpěrnou desku + záslepka.Měl jsem to kompletně vybrakovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jestli vylouply vložku museli i do dvěčí opravit spodek vnější kliky protoře tam zničí tu objímku co pak drží vložku nebo krytku a to už je holt ta cena navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.