Přejít na obsah

Vykradené auto-nový zámek

cifelin

Doporučené příspěvky

Zdravim,dneska v noci mi nějakej hajzl vykradl octavu 1,6 55kw 1997,dostal se tam přes zámek u spolujezdce,po kterým tam zbyla jen díra.Koukal jsem na novej zámek na netu,vybral jsem tento http://www.cc-autodily.cz/vlozka-zamku-pre...1#flashmessages . Nevíte,zda se dá sehnat levnější kdyžtak kde?Ještě by mě zajímalo,když k tomu zámku dostanu nové dva klíče,jak to udělat,abych s nima i nastartoval (nemám žádný kód od starých klíčů).Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW.

Odkaz ke komentáři

Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW.

No je tam díra po celej tej vložce zámku.

Odkaz ke komentáři

Opravdu nejlevnější varianta je zaslepit Nevím odkud jsi. Pokud bys chtěl vyrobit novou vložku podle klíče tak tady: http://www.drapal-novak.cz/ cena asi cca do 800,-

Další možnost je koupit celou sadu Tady na foru za cca do 1500,- Musí se přizpůsobit VAGem immobilizer a dálka.

Prosimtě a kde tady na foru najdu tu sadu?A obsahujou ty nový klíče imobilizery?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...