Publikováno Únor 7, 201015 r Zdary, Seznamuji se s diagnostikou VAG 1552, zadal jsem funkci 08 (načtení bloku nam.hodnot) potom zobraz.skupinu 115. Jedná se o regulaci plnícího tlaku. Naměřil jsem tyto hodnoty plnícího tlaku: A) Na volnoběžné otáčky, vozidlo stojí Okamžitá hodnota: 950mB, Požadovaná hodnota: 960mB Vozidlo při jízdě, ustálené rychlosti, otáčky kolem 3000 ot/min "Okamžitá hodnota OH: 950-1000mB, Požadovaná hodnota PH: cca 1000-1100mB" (zajímavé je, že při rychlé akceleraci se OH a PH zvyšovala a občas byla i shodná, ale jakmile jsem ubral plyn a nasadil ustálené otáčky klesla hodnota tlaku viz výše označeno uvozovkami "") Při razantní akceleraci jsem VAGem více jak 1480mB nenaměřil V příručce jsem se dočetl, že doporučená hodnota je 990-2200 mBaru. Jak by jste vyhodnotili tyto naměřené hodnoty? Kolik to tlačí Vám? Jaký je rozdíl mezi OH a PH? děkuji
Únor 16, 201015 r Ahoj,já si pořídil přídavný budík na plnící tlak.Při plném plynu a je jedno jaké mám otáčky se mi ručička dostane max na 0.5 baru.Což je asi docela málo ne? .Motor mám AGU 2001. Jinak zapojení hadičky mam 100%správně(není na tom co zkazit) a budík nemám z autokelly. Je možné,že mi nefunguje regulace? Nebo by mohlo být v čudu turbo? Nezdá se mi totiž že by auto nějak razantněji tahalo oproti klasické 1.8.Roztáčení a dotáčení turba taky neslyším. Kde bych měl hledat závadu?Prosím poraďte od nejlevnější varianty.Názor typu,,vyměň turbo"mi v mojí situaci moc nepomůže. Díky Ondra
Únor 16, 201015 r nemeril jste nekdo plnici tlak u 1.8t 110kw rok 00 AGU.Je to u tohoto starsiho typu mozne zmerit.
Únor 16, 201015 r Autor Ahoj,já si pořídil přídavný budík na plnící tlak.Při plném plynu a je jedno jaké mám otáčky se mi ručička dostane max na 0.5 baru.Což je asi docela málo ne? .Motor mám AGU 2001.Jinak zapojení hadičky mam 100%správně(není na tom co zkazit) a budík nemám z autokelly. Je možné,že mi nefunguje regulace? Nebo by mohlo být v čudu turbo? Nezdá se mi totiž že by auto nějak razantněji tahalo oproti klasické 1.8.Roztáčení a dotáčení turba taky neslyším. Kde bych měl hledat závadu?Prosím poraďte od nejlevnější varianty.Názor typu,,vyměň turbo"mi v mojí situaci moc nepomůže. Díky Ondra Musíš k tomu 0,5 baru připočítat atm.tlak Takže tě to tlačí 1,5 baru Kde jsi sehnal ten přídavnej budík? a za kolik? máš fotku? Já turbo taky slyším jen občas. Musí se člověk do zvuku zaposlouchat.
Únor 16, 201015 r Ahoj Požadovaná hodnota je 1,5 až 1,6 baru. Takže vám to tlačí naprosto dobře. Má se to měřit na 3-ku pod plným plynem. Zrychlovat z 1800 ot. a při 3000 ot. se má měřit.
Únor 23, 201015 r Pěkně prosím jaký hodnoty plnícího tlaku turba mají být u AGR 66kw? Jak by se mělo správně měřit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.