Bubu2427 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Ahoj! Byl jsem se svojí OI 4x4 (r.v.2001, MR 2002, 1,9 TDi PD 74 kw, kombík)v servise a technik mi říkal, že mám volnější kardan, a že by to časem mohlo dělat problém. Tak jsem se tu chtěl zeptat, jestli s tím někdo náhodou nemáte zkušenosti a jak to případně opravit nebo jaká by měla být cena opravy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 sou tam dve gumovy spojky tak mas asi nejakou vychozenou,to ti toho moc nerekl predni se da koupit od nahrady kolem 15stovek zadni pouze origo ale stoji 8700,. jednu zadni pouzitou ale dobrou mam kdybys potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jj, přední se občas ráda trhá... lze to poznat, auto potom v určité rychlosti vibruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 dá se vyhodit kardan a jezdit bez toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.