alco Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Mal by som zaludnu otazku: Mam OII je rok vyroby 07/2006, automat M6, motor 2.0TDi PD, 103kW, vybava elegance. - nefunguje mi dotah okien klucikom a ani vo dverach ked podrzim klucik v zamykacej polohe (da sa to nejak soft nadstavit) - ked skusim nadstavit automaticke svetla cez dlhe kodovanie nechce mi do RJ centralnej elektriky ulozit novy kod ked ho ulozim vsetko sa javi ze je v poriadku ale ked ho znovu otvorim je tam stary kod ;( - je možné nadstavit prisvedcovanie hmlovkami pri zatacani volantom? - dalsia vec co sa mi nezda ze ked zapnem kurenie tak cez ofuky na strede palubky (kde su vystrazne svetla) nejde vzduch rovnako, zda sa mi ze na lavej strane ofuku fuka menej ako na pravej, je to nejak klapkou rozdelene? dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 vše jde nastavit.. asi máš špatné popisky.. mlhovky až od roku 2008 nebo vyměnit bsg.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 vše jde nastavit.. asi máš špatné popisky.. mlhovky až od roku 2008 nebo vyměnit bsg.. Tie hmlovky aj pochopim ale ten dotah okien mi neda spat. ze to nejde ovladacom to chapem, ale ani klucikom vo dverach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 je to nejspíš odkódované z komfortní jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 je to nejspíš odkódované z komfortní jednotky nevies prosim ta kde to nadstavim nazad? druha vec co ma trapi je to denne svietenie neviem ho nadstavit pretoze do RJ centralnej elektriky sa mi neda nic zapisat,, proste ten kod co tam prepisem stale zostava povodny ked to znovu otvorim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 v komfortce, ale chce to mít dobré popisky pro danou jednotku. to denní svícení bude tím, že tam zapisuješ nesprávný kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 v komfortce, ale chce to mít dobré popisky pro danou jednotku.to denní svícení bude tím, že tam zapisuješ nesprávný kód hm to neviem, normalne stiahnem stary kod, dam ho do kalkulatora pre dlhe kodovanie nadstavim denne svietenie a zmeneny kod tam nakodujem nazad.. a nic.. ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 nemáš popisky nebo s tím neumíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 nemáš popisky nebo s tím neumíš... Ake popisky mas na mysli? Robim to tak ze sa pripojim cez VAG do jednotky centralnej elektriky, tam stiahnem v kodovani 42miestny kod, ten napisem do CODING CALCULATOR 1.6 tam to potom vidim nejak takto: - zaskrtnem co potrebujem a nahram to do jednotky nazad... uz mi to chodi, zistil som ze ked zaskrtnem nejaku moznost co auto napr nema tak mi ten kod nezapise... ale nerozumiem preco napriklad tam nieje zaskrtnuty Climatronic, ked auto ho ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) tak toto rovnou odinstaluj, největší shit, co sem kdy musel použít, je to zdroj tvých problémů použij Lcode Editováno: 9. Únor 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) Coding Calculator je na nic. Nikdy jsem nepochopil, proč někdo dělá jinak něco co už je dávno vymyšlené. Proč jenom (dobře) nepřeložili popisky? Editováno: 9. Únor 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Asi som Vas uz pochopil, cize Coding Calculator nieje dobry soft? v com je problem? ma zle napisane tie nazvy jednotlivych poloziek? a to som si ho oficialne kupil cize treba pouzit LCODE nico taketo? vsimol som si ze si musim vybrat zo suboru presne moju RJ je mozne niekde stiahnut data dalsich jednotiek napr z ceskymi popiskami? neviem dobre po anglicky aby som nieco nedovrzal. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 presne tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jen k těm českým popiskům. Radši si zvykni na anglické. Když změníš typ souborů ve výběrovém dialogu na .lbl, tak uvidíš další popisky. Ve složce ross-tech/labels jsou ještě soubory .clb, ale ty nejdou použít samostatně, protože jsou kódované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajkol Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Zdravym mám dotaz kde najdu komfortní jednotku u skoda octavia 2 .a jestli se musí po výměně nějak naprogramovat vagem nebo stačí vyndat starou a dat novou diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Je třeba ji přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 hlavně jestli ji vůbec máš, FL už ji má integrovanou s centrální ŘJ, resp. místo komfortka + BSG má BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 A najdes ji pod palubni deskou pred spolujezdcem napravo od airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.