jirka1022 Vloženo 10. Únor 2010 Vloženo 10. Únor 2010 Zdravim, nalepil jsem si na zadní nárazník reflexní samolepku ve stylu RS ale nějak jsem to na jedná straně netrefil a potřeboval bych to dát pryč ale vůbec nijak to nejde?? Nemáte někdo zlkušenost jak dostat samolepku z auta aniž bych poškodil lak?? Někde jsem se dočetl o nahřátí ale nejsem si jist. Díky za každou informaci. Citovat
Jirik.DC Vloženo 10. Únor 2010 Vloženo 10. Únor 2010 Na druhou stranu, dobrá zpráva, že to tolik drží Byla by fotečka, jak vypadají nalepené odrazky? Jinak určitě nahřát, buď lehce a opatrně horkovzdušnou pistolí, nebo zkusit fén.. Citovat
Cizap Vloženo 10. Únor 2010 Vloženo 10. Únor 2010 jj zrovna dneska sem je daval dolu obe, procetl sem si forum a potvrdil sem si co sem si myslel po tom co sem to tam nalepil, ze to vypada divne, na foru sem slysel i horsi pripodobneni, tak to dneska slo dolu, ale trvalo to. Vem fen a nahrej to cely a ono to pusti, otazka je jestli to sundas jako celek nebo to roztrhas, ja to roztrhal pac to jinak neslo, jestli to chcces sundat a pak znova nalepit tak to asi nepude. Jinak nic proti tomu nemam, do ted sem s tim jezdil je to vec vkusu kazdeho soudruha. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.