Přejít na obsah

samolepky na autě

jirka1022

Doporučené příspěvky

Zdravim,

nalepil jsem si na zadní nárazník reflexní samolepku ve stylu RS ale nějak jsem to na jedná straně netrefil a potřeboval bych to dát pryč ale vůbec nijak to nejde?? Nemáte někdo zlkušenost jak dostat samolepku z auta aniž bych poškodil lak?? Někde jsem se dočetl o nahřátí ale nejsem si jist.

Díky za každou informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj zrovna dneska sem je daval dolu obe, procetl sem si forum a potvrdil sem si co sem si myslel po tom co sem to tam nalepil, ze to vypada divne, na foru sem slysel i horsi pripodobneni, tak to dneska slo dolu, ale trvalo to.

Vem fen a nahrej to cely a ono to pusti, otazka je jestli to sundas jako celek nebo to roztrhas, ja to roztrhal pac to jinak neslo, jestli to chcces sundat a pak znova nalepit tak to asi nepude.

Jinak nic proti tomu nemam, do ted sem s tim jezdil je to vec vkusu kazdeho soudruha. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...