maja19 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Pánové, víte kolik váží Fabia Combi, verze klasic, 1,2kW. Na stránkách škodovky píšou že celková hmotnost je 1605 kg;Provozní hmotnost [kg] 1090-1180. Je to s plnou nádrží nebo ne? Objasněte mi prosím tyto dva pojmy (celková a provozní)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Kdysi se udávala pohotovostní a celková hmotnost, teď některé automobilky ( včetně VW) uvádějí provozní a celkovou. Celková je součet pohotovostní+nosnost. Pohotovostní je hmotnost vozidla bez zátěže se všemi provozními kapalinami( včetně plné nádrže) a povinnou výbavou. Provozní je tuším pohotovostní + 75kg řidič, ale klidně mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombero Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Myslím že nejlepší odpověď najdeš ve vyhlášce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Provozní hmotnost [kg] 1090-1180. Je to s plnou nádrží nebo ne? Je to včetně všech provozních náplní, tedy i s plnou nádrží. Ten rozptyl 1090-1180 je z důvodu různého obsahu výbavy. Čím víc výbavy tam máš (další bagy, ABS atd), tím víc auti váží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Akurát mi je záhadou, že ja som auto nijako neupravoval a hoci v papieroch malo pohotovostnú hmotnosť 1110 kg, tak na váhe naskočilo 1220. Kde je asi chyba? To akože ten alarm váži 110 kg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Akurát mi je záhadou, že ja som auto nijako neupravoval a hoci v papieroch malo pohotovostnú hmotnosť 1110 kg, tak na váhe naskočilo 1220. Kde je asi chyba? To akože ten alarm váži 110 kg? v tom pripade zkus nejaky ten patek sportovat a pak jdi na vahu s autem jeste jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Skúšal som a váha klesla nanajvýš o 40 kg a viac ani za svet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.