Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pánové, víte kolik váží Fabia Combi, verze klasic, 1,2kW. Na stránkách škodovky píšou že celková hmotnost je 1605 kg;Provozní hmotnost [kg] 1090-1180. Je to s plnou nádrží nebo ne? Objasněte mi prosím tyto dva pojmy (celková a provozní)?

Vloženo

Kdysi se udávala pohotovostní a celková hmotnost, teď některé automobilky ( včetně VW) uvádějí provozní a celkovou. Celková je součet pohotovostní+nosnost. Pohotovostní je hmotnost vozidla bez zátěže se všemi provozními kapalinami( včetně plné nádrže) a povinnou výbavou. Provozní je tuším pohotovostní + 75kg řidič, ale klidně mě opravte.

Vloženo
Provozní hmotnost [kg] 1090-1180. Je to s plnou nádrží nebo ne?

Je to včetně všech provozních náplní, tedy i s plnou nádrží. Ten rozptyl 1090-1180 je z důvodu různého obsahu výbavy. Čím víc výbavy tam máš (další bagy, ABS atd), tím víc auti váží....

Vloženo

Akurát mi je záhadou, že ja som auto nijako neupravoval a hoci v papieroch malo pohotovostnú hmotnosť 1110 kg, tak na váhe naskočilo 1220. Kde je asi chyba? To akože ten alarm váži 110 kg?

Vloženo
Akurát mi je záhadou, že ja som auto nijako neupravoval a hoci v papieroch malo pohotovostnú hmotnosť 1110 kg, tak na váhe naskočilo 1220. Kde je asi chyba? To akože ten alarm váži 110 kg?

v tom pripade zkus nejaky ten patek sportovat a pak jdi na vahu s autem jeste jednou :smich::smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...