MilaNXtreme Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Dobrý den mám problem s autorádiem před časem jsem jel a asi cca po 10min. se rádio vyplo pujčil jsem si rádio od kamaráda vyplo se po cca1hod. a mezitím se ještě vypínaloa zapínalo tak jsem své autorádio poslal na reklamaci ale později sem zjistil že moje autorádio v ostatních autech funguje ale v mém se ani nerosvítí zkoušel jsem kontrolovat pojistky a všechny byly OK.Mohl by někdo poradit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 už se to tu řešilo.... zkus příště hledatTady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilaNXtreme Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 No jo ale tam řešej Symphony a polovinem věcem nerozumim např.Maxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 To radio mas original z vyroby v aute alebo dorabane???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 maxík je maxidot... zkontroluj si ty kontakty v iso ... kdyztak proměr kabely,jestli tam jde proud a zkus s tim trochu vrklat... treba je cestou kabel někde přerušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilaNXtreme Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 (editace) Rádio mám neorigo SONY Editováno: 12. Únor 2010, autor: MilaNXtreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.