lukas.novot Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 zdravim , kdysi jsem na netu nasel presny planek jak prepinovat starou svorkovnici svetel na facelift 8 svorkovnici . Muze te dat odkaz . ten na octaviaclubu neni prehledny a moc jasny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 (editace) Octavia zapojení světel (piny) Škoda Octavia: Do 00 konektor 6 pinů + 3 piny na motorek naklápění nad 00 8 pinů xenon 12 pinů starý čirý LK 6 + 3 piny Do roku 2000 1. parkovačka - šedo/černá 2. dálková - bílo/černá 3. mlhovka - šedo/žlutá 4. 5. potkávací - žluto/černá 6. zem - hnědá motorky 1. hnědá 2.šedo/bílá 3.žlutá Od 2000 facelift 1. parkovačka 2. dálkovy 3. mlhovka 4. zem 5. potkávací 6. motorek - zem - hnědá 7. motorek - hnědo/bílá 8. motorek - žlutá Xenon: 1. +12V - černo/bílá pojistka S2 2. K-vedení - šedo/bílá obě lampy (já zapojuji do ABS je tam taky) 3. parkovačka - šedo/černá 4. mlhovka - šedo/žlutá 5. dálková - bílo/černá 6. potkávací - žluto/černá 7. zem - hnědá 8. zem - hnědá 9. ř.j. ABS - zeleno/bílá Mark 20 - T25a/12, Mark 60 - T43a/10 10.--- 11.palubní přístroje - fialovo modrá (pokud nemáte jednotku na kontrolu světel tak nefunguje 12.druhý světlomet, propojit obě lampy kablíkem na levém světle 4 pin. konektor (na čidla) 1. +5V - černá 2. zadní signál - modrá 3. přední signál - červená 4. zem - hnědá svítit budou i bez +12V Editováno: 13. Únor 2010, autor: Vaša 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 he jenze ja mam problem ze jsou vsechny zlute a tim padem nevim ktery je 1,2,3 atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 1/ jestli máš všechny žliuté tak najdi toho kdo do toho hrabal a předělal to - z výroby to tak není 2/ čísla na konektoru máš ne ??? tak to dělej podle nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 super diky za ochotu uz to mam na jednom predelane vsechny sli v pohode vystrcit kancel. sponkou ale 1 sem musel vykuchat nasilim byla tam krpnuta. Je tu jeste nekdo kdo by byl ochotny napsat jake jdou zarovky do prednich mlhovky, dalka, parkovacky . A zadni svetla jdou tam pry nejake jine zarovky , dvouvlaknové nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Jestli máš všechny konce žlutý musíš to víc odizolovat nejspíš majiteli před tebou ukradli světla a když uříznou elektriku maji ve značkovým servisu jako opravárenskou sadu pouze žlutý dráty který smí oficiálně použít dál pod izolací budou barby jaký maji mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Octavia zapojení světel (piny) Škoda Octavia: Do 00 konektor 6 pinů + 3 piny na motorek naklápění nad 00 8 pinů xenon 12 pinů starý čirý LK 6 + 3 piny Do roku 2000 1. parkovačka - šedo/černá 2. dálková - bílo/černá 3. mlhovka - šedo/žlutá 4. 5. potkávací - žluto/černá 6. zem - hnědá motorky 1. hnědá 2.šedo/bílá 3.žlutá Od 2000 facelift 1. parkovačka 2. dálkovy 3. mlhovka 4. zem 5. potkávací 6. motorek - zem - hnědá 7. motorek - hnědo/bílá 8. motorek - žluta Zdravím,může někdo poradit při přepinování z před face. na po face. Na žárovku to pasuje podle čísel ale ta 4. to si tam mám dotáhnout od někud kostru??? Jak napojím ty piny do motorku když nesouhlasí čísla je to hnědá-hnědá šedo/bílá-hnědo/bilá žlutá-žlutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Takže chcel by som Vás poprosiť o radu, auto som kúpil už prerobené, teda RS nárazník aj číre svetlá, klasika H4+H3, dnes som mal možnosť vymeniť jedno z nich ktoré je poškrabané za nové, ale ked som staré vytiahol zistil som, že k autu je pripojené pomocou 6 Pin svorkovnice, no a nové svetlo má pinov 8. Pozrel som sa teda aj na druhé svetlo, ale to mám tiež tak isto spravené, že tam je 6 Pin, tak ma teda zaujíma, či je možnosť nejak nahradiť na tom novom svetle tu svorkovnicu a tým pádom, by som nemusel prepinovať svorkovnicu v aute na tých 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 jedině ze starých světel vzít konektory 3+6 a udělat přechod přímo do světla to nedáš leda že bys měl tu 3 pin bokem ale ať to budeš dělat jakoliv furt je to pracnější jak vyměnit tu 6ti pin za 8 pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Presne tak to mám na vodičovej strane, je tam svetlo facelift, z auta mi ide 6PIN a 3PIN čo je na motorček len tak voľne vysí, tým pádom, mi nefunguje motorček, mna zaujímalo, že čo by to obnášalo, keby som chcel vymeniť na tom novom svetle ktoré je 8PIN, zo starého ten konektor a spraviť prechod? Bolo by to moc náročné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Hnízdil Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 (editace) Dobrý den chtěl bych se zeptat csi zapojit že 6 PIN na 8 pin jak to mám udělat koupil jsem si nový světla a ti nový světla mají 8 pin Mám Octavia 1 sedan mám tam 6 pinů a potřeboval bych udělat na 8 pinů máte jakej jak se to dělá... Posílám fotky ti nové světla.. Moc děkuji za radu... František Hnízdil ... Editováno: 27. Prosinec 2023, autor: František Hnízdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.