radek_cz Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ahoj, neporadil by mi někdo, kde bych mohl sehnat logo Škoda, které je na originálních ALU discích (mám Škodu octavia kombi RS I)? Teď v zimě jsem jedno někde ztratil ... Díky moc Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 tady se v bazaru prodávaj ale po 4 kusech zkus se s ním domluvit já je mám taky na letní ALU, musíš si ale najít ten inzerát zatím jsem ho dlouho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi tdi Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 alebo na www.ebay.co.uk alebo .com.Nemalo by to byt drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 koupil sadu pokliček cca 300,- tady v bazaru od člena spineshank naprostá spokojenost, občas je někdo nabízí, v kam. obchodě se jinak dají koupit po 150,- ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Ahoj, pozdě, ale přece tady to máš. :-) http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_stredova_krytka_alu_kola_original-506030 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 písnul jsem ti SZ,krytky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.