Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Ahoj kluci.Poradimi někdo,včera jsem byl ny vejlete auto jelo bez problému,přijel jsem před barák že si vyhodím věci a pojedu do garáže,chcíplsem to a asi po 15minutách chci nastartovat a nic,motor točí sem tam to kuckne a z vejfuku dým jako jako prase,né a ne to nastartovat,v nádrži jsem měl tak před červenou,tak si říkám asi málo nafty,tak sem pak dolil 20litru a stále nic,nafta do filtru de i z filtru jinak filtr mám tak 2měsíce novej,je pravda že jsem tam před 14dni nalil drobek aditiva.TAk nevím co stím.Děkuji za rady, motor 2,5 tdi 120Kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 A to aditivum si měl venku? Jestli nebylo trochu hustší od mrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 ne ne doma jsem ho měl.Na středu jsem obědnanej do servisu,zejtra to tam potáhnu na laně to bude ostuda jeéééžiši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Kolik to má nalítáno a kdy byly naposledy dělané rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 ted mám najeto 120,300.V 78.000km dělali řemen a jednu kladku podle serv.knížky.mě známej říkal že to mohlo přezkočit o zub a už to nanastartuju prej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Proto se ptám ta možnost tu je.A stačí málo a a už to nejede.Teď je otázka jestli písty nenakopaly ventily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 nestraš,to bych slyšel nějakej rchot,ale uplně normálně to točilo,bez nějakého rachotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 CAu mam stejnej motor a uplne to sami se stalo me. Jestli se ti stalo co me tak se neboj. Vypadla hadice s ventylem z cerpadla nasadej umyjou a jedes. Taky jsem prijel pred barak za 3 hodky sem chtel jet a uz sem to nenastartoval tak na odtahovku a hura do skodovky. Ja platil 400kc ale byl to znamej tak davej pozor na praci co ti tam udelaj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 tak jsem na to zvědavej co ti umělci tam najdou,já teda koukal na to čerpadlo a nic jsem zvláštního neviděl.Ta hadička je někde v čerpadle schovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Dneska jsem byl se podívat do servisu a zjistil jsem že začla tíct vodní pumpa a sem tam se přidrhla a tím pádem se ostrohal klínák a skočilo to prej o zub.V tom deklu co zakrejvá rozvody byly nastrouhanej ten klinák pěkné to bylo.Takže kompletní rozvody a vod.pumpa se bude dávat nové,Já to měl stejnak v plánu tak se to posunulo na ted.Snad se tam nesato ještě neco jiného,uvidíme jak to dají do kupy.Mě začlo před svátkama něco šustit v motoru přímo to kvičelo a to dělala ta pumpa,teda si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 klinák nebo rozvodák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Jestli to dobře chápu tak rozvoďák jen to blbě napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 rozvodák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 kdy jsi naposled menil rozvody (pred kolik km) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Koukám do serv.knížky a v 79.700km delali výměnu ozubeného řemene a napínací kladky oz.řemene.,ted mám 120.300km takže kompletní výměnu rozvodů jsem měl vplánu a le trošučku později,ale je to jedno ted nebo potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 to jo, ale je to divny ze po 40 tis km přeskočí zub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tak dnes jsem byl zavolán do servisu a nastal další problém,prej se to jemně potkalo a je prasklá vačková hřídel.Zavšechno muže vodní pumpa která se totálně rozesr....ozubenej řemen byl jako papír rozemletej no hruza.Já nechci vidět tu cenu za opravu,já se steho potento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) Takže při výměně rozvodů se vykašlali na vodní pumpu a nechali tam tu původní, ta se teď drbla a ohlodala řemen ... Tak to samé se mi stalo na octávii 1.8T, na 100 tis. původní majitel měnil rozvody a mě na cca 150 tis. začalo popiskování a pak se to drblo, odnesly to dva ventily ... Je to škody teda, jsou si jistí že se to nepotkalo a nepouští nějakej ventil??? Editováno: 22. Únor 2010, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ahoj tak jak jsem měl tušení tak koukám že se potvrdilo.Jestli je prasklá vačka tak to stopro dostalo nakopáno od pístů sundání hlavy se nevyhneš.Asi by bylo lepší a možná levnější sehnat jinej motor.Tuhle blbou závadu jsem už taky zažil a jiný motor je ta nejlepší volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 To je pech vybodni se na servis a zavolej tomuto člověkoviSatasurčitě ti líp poradí a pomůže za lepší cenu než servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ona nepraskla uplně ale jen ten jakto říct....pásek jak má ta vačková hř. co se spojuje stím hdroštelem a pak s ventilem,prej jak se to jemně potkalo tak ty malinké tyčinky vypadly a tím se zabránilo aby se to potkalo,snad jsem to dobře pochopyl,ted je už pozdě to dávat jinam,nechám to bejt a uvidíme co bude dál...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 25. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Tak nastal další problém.Ta vačková hřídel se nedá nikde sehnat.Snad v celé čr.není k sehnání,já se steho picnu.Nevíte kde by se to dalo sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Mel jsem nedavno ten samy problem.Nakonec jsem vymenil cely motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Sežeň jinej motor a máš klid.Objednávat u škoda servisu jen vačkovou hřídel bude pěkná pálka a za ty prachy co do tý tvý opravy padnou tak bys měl alespoň motory dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Takže ne jedna vačka ale rovnou 3 jsou v háji a ještě aby toho nebylo málo tak nějakej ventil je ohnutej.Má to jednu výhodu že budu mít motor po GO zhruba za 40tisác,supr nééé. Editováno: 28. Březen 2010, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.