Publikováno Únor 16, 201015 r Caute, chcel by som sa opytat, chcel by som dat na moju octavku predfacelift original xenony, no a ci budem potrebovat nejake povolenie alebo nejake papiere? Dakujem.
Únor 17, 201015 r pokud doděláš ostřiky světel a dynamickou regulaci sklonu tak není potřeba žádnej papír pokud nedoděláš budeš asi potřebovat papírky s logem Eura
Únor 17, 201015 r Autor No dnes som volal do skodovky a povedali mi, ze nemozem vymenit za ziadne ine svetla, len iba za tie ake tam boli. S jednym policajtom som sa zase rozpraval a povedal mi, ze nemozem vymenit nic na aute za ine, len to co tam bolo na montovane od vyroby, ale ked chcem tak musim poslat do skodovky kopiu technickeho a fotku svetiel, auta atd. a cakat na papier v ktorom bude odpoved ci mi ich dovolia dat, no a potom bude treba ist s tym papierom na obvod dopravy aby som si mohol dat zapisat do technickeho preukazu a az potom budem mat oficialne xenony. tak potom komu mam verit, alebo podla koho sa mam riadit ?
Únor 17, 201015 r Autor ved prave, tak ked ma niekto xenonove svetla original od vyroby nech sa prosim popozera ci ma daco napisane v technickom ohladom svetiel. Dakujem.
Únor 17, 201015 r na svém autě si můžeš vyměnit co chceš, pokud to bude mít potřebnou homologaci a budeš to používat v souladu se zákonem.... Na předface se ale xenony nedělaly, takže bys musel dát lampy z face => asi i nárazník aby to mělo úroveň (+další věci co psal Vaša)
Únor 17, 201015 r Na octaviu 1 predface asi neboli nikdy homologizované. Na Slovensku je to podla mna neriešitelné. Nie sú náhodou zapísané na kódovom štítku vzadu vedla rezervy??
Únor 17, 201015 r Policajti a STK jdou po datovém štítku v kufru při každé kontrole, maj na to speciální soft!!!
Únor 19, 201015 r řešíte takovy pi*oviny, já jsem normálně Devily na octu dal a žádná Škodovka mě v tym nezabrání, nesmíš všechno s něma tak řešit, když si koupíš na předfacelift zadní facelift světla tak budeš volat do škodovky a žádat o povolení? na to bych se jim teda pěkně vykašlal, když ty světla jsou homologovany tak je můžu dát kam chcu. Viděl jsem borce co přehazovali světla z Passatu na octu a sice museli upravit plechařinu ale měli to tam.
Únor 19, 201015 r Asi tak. Ked budes mat dynamicku regulaciu a ostreky tak ti nikto za xeny nic rozpravat nebude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.