dano4569 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Caute, chcel by som sa opytat, chcel by som dat na moju octavku predfacelift original xenony, no a ci budem potrebovat nejake povolenie alebo nejake papiere? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 pokud doděláš ostřiky světel a dynamickou regulaci sklonu tak není potřeba žádnej papír pokud nedoděláš budeš asi potřebovat papírky s logem Eura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano4569 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 No dnes som volal do skodovky a povedali mi, ze nemozem vymenit za ziadne ine svetla, len iba za tie ake tam boli. S jednym policajtom som sa zase rozpraval a povedal mi, ze nemozem vymenit nic na aute za ine, len to co tam bolo na montovane od vyroby, ale ked chcem tak musim poslat do skodovky kopiu technickeho a fotku svetiel, auta atd. a cakat na papier v ktorom bude odpoved ci mi ich dovolia dat, no a potom bude treba ist s tym papierom na obvod dopravy aby som si mohol dat zapisat do technickeho preukazu a az potom budem mat oficialne xenony. tak potom komu mam verit, alebo podla koho sa mam riadit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch46 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 v tp snad o svetlech neni ani zminka, tak je to fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano4569 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 ved prave, tak ked ma niekto xenonove svetla original od vyroby nech sa prosim popozera ci ma daco napisane v technickom ohladom svetiel. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 na svém autě si můžeš vyměnit co chceš, pokud to bude mít potřebnou homologaci a budeš to používat v souladu se zákonem.... Na předface se ale xenony nedělaly, takže bys musel dát lampy z face => asi i nárazník aby to mělo úroveň (+další věci co psal Vaša) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Na octaviu 1 predface asi neboli nikdy homologizované. Na Slovensku je to podla mna neriešitelné. Nie sú náhodou zapísané na kódovom štítku vzadu vedla rezervy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Policajti a STK jdou po datovém štítku v kufru při každé kontrole, maj na to speciální soft!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 řešíte takovy pi*oviny, já jsem normálně Devily na octu dal a žádná Škodovka mě v tym nezabrání, nesmíš všechno s něma tak řešit, když si koupíš na předfacelift zadní facelift světla tak budeš volat do škodovky a žádat o povolení? na to bych se jim teda pěkně vykašlal, když ty světla jsou homologovany tak je můžu dát kam chcu. Viděl jsem borce co přehazovali světla z Passatu na octu a sice museli upravit plechařinu ale měli to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Nic není problém, dokud se něco nestane - pak tě právníci sežerou i s chlupama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ještě jsem neviděl řešit na STK datový štítek nehledě na to že často je nečitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Asi tak. Ked budes mat dynamicku regulaciu a ostreky tak ti nikto za xeny nic rozpravat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Navíc, proč to řešit z datovýho štítku, když si to mohou zjisti z VINu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.