Přejít na obsah

Jaké autorádio

Doporučené příspěvky

Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd.

Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk :p

no ja osobne mel tohoto panak a spokojenost.ovsem jde o jejich nejvisi radu.

post-29-1149456215.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted si docela chrochtam s timhle SONY taktez nej rada a musim rict ze me docela dostalo. no a ten jalovej zvuk jak pise Boban tak nevim nevim to se u me nekona. no ono jde taky o radio tusim puvodne za 24990,- taky dosti zalezi na jakem repru to provozujes.nedavno jsem poslouchal CLARION na repru JACKSON ALE TO BYLA KUA HRUZA.no podle audiofilu je SONY hruza. nedavno jsem cetl clanek nejakej odbornej jaky jsou to kecy a povery a zavrhovani prave teto znacky.ze jsou to akorat jen rozneseny keci prave o teto znacce autoradii.

post-29-1149456572.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...