montek Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Mám Panasonica CQ-C1303NE a plná spokojenost i s cenou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 já měl Panasonika - vče super, ale nakonec vyhrál design . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 já měl Panasonika - vče super, ale nakonec vyhrál design . a vyhrála to krystalka made by Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ne honkong + zesilovaš MAC AUDIO MP 4000 1kW max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 1 KW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd.Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk no ja osobne mel tohoto panak a spokojenost.ovsem jde o jejich nejvisi radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ted si docela chrochtam s timhle SONY taktez nej rada a musim rict ze me docela dostalo. no a ten jalovej zvuk jak pise Boban tak nevim nevim to se u me nekona. no ono jde taky o radio tusim puvodne za 24990,- taky dosti zalezi na jakem repru to provozujes.nedavno jsem poslouchal CLARION na repru JACKSON ALE TO BYLA KUA HRUZA.no podle audiofilu je SONY hruza. nedavno jsem cetl clanek nejakej odbornej jaky jsou to kecy a povery a zavrhovani prave teto znacky.ze jsou to akorat jen rozneseny keci prave o teto znacce autoradii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ne honkong + zesilovaš MAC AUDIO MP 4000 1kW max vasickovi to hraje jako kdyz ma v kufru statni filharmonii. no toto vsechno on tam vozi kuk jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.