Publikováno Únor 18, 201015 r Ahoj kluci, jak by vypadala O1 s lištama na dveřích jako má O2? nemáte to tady někdo? fotku bych moc ocewnil, případně se vyjádřete prosím, jak tyto lišty nalepit, když byly již jendou použité děkuju!
Únor 18, 201015 r Vypadala by asi takto,ta zadní se musí zkrátit,lepí se kvalitní oboustranou páskou,je lepší koupit nový,než použitý.Mám tam ještě nad nima nerez od milotecu.
Únor 19, 201015 r Autor Děkuju za reakce, takže do nich si nepůjdu, vzhledem k tomu, co psal Notobi. Myslíte že je to reálný? Ti, co sjte s lišty už manipulovali. Já jsem je ještě neměl v ruce, takže netuším, jak jsou mekkné atd. Jinak Eso, supr auto!
Únor 19, 201015 r jen nechápu jakej má smysl kupovat lišty z OII když se musí navíc řezat mam na OI originál a nevidim na nich n ic špatnýho
Únor 20, 201015 r Autor měl jsem možnost koupit lišty už nalakované, v mé barvě za 500, což z ekonom. hlediska supr věc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.