Bompar Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Zdravíčko. Mám takový dotaz. Mam fačko na LPG. I při jízdě na LPG nebo benzínu mi to kolem 2000 otáček cuka kde může byt chyba ? když povolím plyn v pohodě když ho sešlapnu jemně a jedu tak to začne občas cukat a když přišlapnu jede auto zase normálně. Je to jinač stříkačka. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzenka Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Dobrý den Taky jsem měl podobný problém. A pomohlo mi vyměnit zapalovací kabely. Jak od cívky k rozdělovači, tak i od rozdělovače ke svíčkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StwoKie Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Dobrý den,mám stejný problém u karbecu.Už sem vyměnil palec,víčko rozdělovače,svíčky i kabely ke svíčkám.Vždy po každé výměně(zkoušel jsem čím to bude) jezdil favorit asi 20 KM bez problémů ale poté nastal problém znovu.Nevíte čím by to ještě mohlo být?Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildee Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Hošani, já bych problém hledal spíš v LPG. Mě to aktuálně dělá taky, ale je to tím, že mám filtry na plynu přejeté cca o 50%, na benzín mi to nedělá. Po výměně filtru a membrán to zas bude OK, už s tím mám zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StwoKie Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Dobrý den,mám stejný problém u karbecu.Už sem vyměnil palec,víčko rozdělovače,svíčky i kabely ke svíčkám.Vždy po každé výměně(zkoušel jsem čím to bude) jezdil favorit asi 20 KM bez problémů ale poté nastal problém znovu.Nevíte čím by to ještě mohlo být?(nemám LPG,jezdím pouze na benál)Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki.vyki Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Dobrý den,mám stejný problém u karbecu.Už sem vyměnil palec,víčko rozdělovače,svíčky i kabely ke svíčkám.Vždy po každé výměně(zkoušel jsem čím to bude) jezdil favorit asi 20 KM bez problémů ale poté nastal problém znovu.Nevíte čím by to ještě mohlo být?(nemám LPG,jezdím pouze na benál)Děkuji za odpověď mohla by to být cívka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@ďa Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravím, mám podobný problém, akorát mi to necuká po přidání plynu, ale po ubrání (úplném). To je tak, že jedu třeba po rovince 50 na trojku náhle chci zpomalit, sundám nohu z plynu a v tom okamžiku to začne cukat. Dělá to při každém rychlostním stupni. Nevíte někdo prosím Vás co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 L@ďo, nepíšeš ani jaký máš motor, ani na co jezdíš - je to benzín nebo LPG, karbec nebo vstřikový? Těch příčin může být X, počínaje špatným těsněním pod karburátorem/vstřikováním (přisává falešný vzduch) a konče zasranými filtry paliva. Chce to víc údajů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miras B Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) Zdravím všechny Fáčkaře, může to také dělat vymačkaná, nebo vadná podložka(těsnění)mezi karburátorem a sacím potrubím.Myslím, že nové stojí do tří stovek. Editováno: 5. Listopad 2010, autor: Miras B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.