Vrbi Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Zjistil jsem, že mi auto po rovinu smykuje..po rozdělání kola jsem zjistil že je povolený kulový kloub...dá se nějak normálně utáhnout? Nebo je rozbitý? Je to úplně povolený...musí se to dotáhnout silou nebo to nechat radši na servis? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Pokud myslíš kloub poloosy tak ten se utáhnout nedá...pokud máš volnou matici,která přitahuje polosu s nábojem kola tak ta dotáhnout jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Je to normálně kulový čep a úplně to lítá v gumě...a dotáhnout nešel..spíš to vypadá na servis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 to opravdu vypadá na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Kulovy cep ceho? Na ramenu nebo na rizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 To je debata....pokud jsi neměl povolenou matici(e) na kuláku řízení,svisláku tak vule odstranit nelze.... Oprava-výměna za nové čepy+geometrie kol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Nikdy jsem se nesetkal s tim ze by se matice povolila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 To možná ne, ale občas ji někdo (autorizovaný) zapomene utáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Je to normálně kulový čep a úplně to lítá v gumě...a dotáhnout nešel..spíš to vypadá na servis:) Po kolika tisících km Ti kulový kloub v závěsu kola odešel? Co stála výměna v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.