Publikováno Únor 20, 201015 r Zjistil jsem, že mi auto po rovinu smykuje..po rozdělání kola jsem zjistil že je povolený kulový kloub...dá se nějak normálně utáhnout? Nebo je rozbitý? Je to úplně povolený...musí se to dotáhnout silou nebo to nechat radši na servis? Díky
Únor 23, 201015 r Pokud myslíš kloub poloosy tak ten se utáhnout nedá...pokud máš volnou matici,která přitahuje polosu s nábojem kola tak ta dotáhnout jde...
Únor 23, 201015 r Autor Je to normálně kulový čep a úplně to lítá v gumě...a dotáhnout nešel..spíš to vypadá na servis:)
Březen 8, 201015 r To je debata....pokud jsi neměl povolenou matici(e) na kuláku řízení,svisláku tak vule odstranit nelze.... Oprava-výměna za nové čepy+geometrie kol....
Srpen 4, 201015 r Je to normálně kulový čep a úplně to lítá v gumě...a dotáhnout nešel..spíš to vypadá na servis:) Po kolika tisících km Ti kulový kloub v závěsu kola odešel? Co stála výměna v servisu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.