Mairek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Zdravím, slyšel jsem, že se dá elektornika koupit mnohem levněji, když se koupí v USA a nechá se poslat. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? Poplatky, clo, atd. atd..Chtěl bych si koupit stolní počítač. díky za každý tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 no sorry, ale i tady v čecháš koupíš PC za velmi slušnou cenu a není potřeba to tahat z tokový dálky....upřesni si vše co od PC chceš očekávat..a pak GOOGLUJ a uvidíš že i zde budeš na dobré ceně...ale jen můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 O tohle jsem se jednou zajímal, chtěl jsem noťase. Protože v USA koupíš takové specifikace o kterých si můžeme nechat zdát. Tady se sestavují compy ze starejch komponentů co oni nepotřebují. Bohužel, náklady na dovoz jsou tak velké, že se dostaneš jen o málo levněji než u nás. A další problém je se zárukou. Můžeš si přikoupit nějakou mezinárodní, ale stejně, když prostě ty díly budou mít jen v USA tak to bude problémek. Navíc se za ní musí připlácet. Také napájení je jiné USA 120V u nás 230V, u stolního PC by jsi asi musel koupit jiný zdroj? Takže se to vyplatí jedině tomu, kdo tam má cestu a koupí to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Trosku upresnim - vyplati se to tomu kdo tam mam cestu a predevsim, taha to pro sebe nebo sveho vyborneho znameho. Btw, stolni pocitac si neumim predstavit, neni to vec ktera se da nacpat do prirucniho zavazadla a za ty problemy na letisti pokud cloveka nahodne vylustruji to opravdu nestoji. Amiky by krabice pocitace v zavazadle pravdepodobne nezajimala, ale v Evrope urcite ano. Spravne je treba platit clo. Nehlede k tomu ze jak se zavazadly na letistich triskaji tak v relativne citlivem zarizeni jako je stolni pocitac muzou cokoliv rozmlatit. Laptop je na dovoz relativne v pohode, obal v US zahodim, na letisti budu tvrdit ze je muj. Nikdo nic nedokaze. Je to uz nejaky patek, ale delal sem to takto v roce 2005 a v mem pripade byla uspora za podobnou sestavu asi 35% ceny. Napajeni problem neni pokud zarizeni koupene v US ma spinany zdroj, pak je jedno jestli se pripoji na 120 nebo 230. Zdroje pro pocitace a napajeci adaptery pro laptopy se vetsinou prodavaji uplne stejne v Evrope i US, lisi se jen sitova snura. Se primym zasilanim z US zadnou zkusenost nemam a nemyslim si ze se to pri dnesnich cenach vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.